Står du med et akut behov for at hyre et el-firma, eller kan du bare godt lide at være forberedt på, at du på et tidspunkt vil få brug for nogle dygtige mennesker til at hjælpe med elektriciteten? Så kan du med rette læse videre. Vi gennemgår i dag nogle af de vigtige trin, du skal igennem, når du skal vælge det helt rigtige el-firma.

Som udgangspunkt vælger du højst sandsynligt at benytte dig af din lokale installatør. Har du tidligere haft succes med dette, så bør du naturligvis blot fortsætte med dette. Har du dog endnu ikke brugt en af dine lokale installatører, eller ønsker du at prøve en ny leverandør af denne serviceydelse, så vil du uden tvivl finde de kommende tips brugbare.

Indhold

Se på anmeldelserne

En af de bedste indikatorer, som du kan få i forhold til, om et el-firma er værd at hyre eller ej, er de anmeldelser, som selskabet har fået på nettet. I dag er det muligt at læse anmeldelser mange forskellige steder. Google har sit eget system, det samme er tilfældet med Facebook, og du har ofte også mulighed for at læse relevante anmeldelser hos Trustpilot. Der er med andre ord mange muligheder for at læse anmeldelser af din lokale installatør.

El-firmaerne vil ofte have spurgt tidligere kunder om en bedømmelse eller anmeldelse, da de godt ved, hvor vigtige disse personlige beretninger er. Derfor kan du oftest finde anmeldelser af det el-firma, som du overvejer at ansætte.

Spørg i lokalområdet

I lokalområdet har andre uden tvivl haft fat i det givne firma. Du kan derfor med fordel forhøre dig i lokalområdet, så du herfra kan få nogle førstehåndsberetninger om, hvordan servicen og kvaliteten var kontra prisen.

Det er altid en god idé at forhøre sig hos tidligere kunder, da de kommer med deres ærlige mening. Det giver dig en god viden i forhold til at vælge det rette firma.

Sammenlign priser på tværs af lokale leverandører

Det kan være en god idé at kontakte forskellige el-firmaer i stedet for at gå med den første, som du bliver præsenteret for. Der kan være mange penge at spare ved at sammenligne priser. Man skal dog huske på, at pris og kvalitet ofte hænger sammen. Du bør derfor som udgangspunkt ikke tage imod et tilbud, hvis det er markant billigere end den pris, som du generelt ser på markedet. Sandsynligheden for sjusk og dårligt arbejde vil i sådan et tilfælde være større.