Der er mange, der sætter pris på gode og lækre mærker i deres hverdag. For nogle kan det give en følelse af, at der er styr på sagerne og en overordnet sammenhæng, hvor lækkert design for andre kan være en større passion og noget, som de går meget op i at dyrke.

Godt design findes i mange afarter. De fleste tænker nok først og fremmest på de ting og møbler, man vælger at indrette med i sin bolig, men design kan selvfølgelig også sagtens være det tøj og fodtøj, som man vælger at iføre sig. Så se mere om, hvordan design bliver en del af din hverdag herunder.

Indhold

I hjemmet

Godt design betyder altså noget for mange mennesker, når det kommer til indretning, men det er også tit noget, som kan skille vandene lidt, da folk jo netop har ret forskellige måder at vurdere kvalitet og godt design på. Det man nok umiddelbart tænker design i hjemmet som er forskellige møbler eller indretningsgenstande, som er lavet af en anerkendt designer, og som derfor både har et unikt udtryk og en rigtig god kvalitet. Men der er helt sikkert også nogen, der har en anden holdning.

Der er nemlig dem, som sætter pris på at kigge på Den Blå Avis, på loppemarkeder og i antikvariater for at finde unikke møbler, som måske er mere end hundrede år gamle. Man kan selvfølgelig ikke kalde disse fund for moderne design, men man kan bestemt godt knytte stor betydning til det. Så om man vælger at gå med de nye designere, eller om man synes, det er spændende at dykke ned i de gamle designklassikere, er op til en selv.

I din garderobe

Design hører selvfølgelig ikke kun til i din indretning – det hører også til i garderoben, hvor rigtig mange faktisk bruger flotte og unikke klæder til at vise, hvem de er som person. Når man skal overføre design til mode, så er der også nogle brands, som rigtig mange kender, og som er moderne. En stone island t shirt er eksempelvis et must hos mange mænd og drenge, der går op i mode og design, og derudover er der også en masse andre brands med tøj, der nærmest kan opfattes som små designperler i sig selv, fordi tøjet både er unikt, smukt at se på og i en rigtig god kvalitet.