Ønsker du med din boligindretning at udstråle elegance, stilrenhed og høj designmæssig kunnen, så er dansk design et absolut must. Danske designere er kendt for udvikling af kvalitetsrige og yderst stilrene produkter, der giver boligindretningen som helhed et løft.

Et af de populære (og nyere) danske designermærker er humdakin, der i allerhøjeste grad formår at sætte et skandinavisk præg på produkterne. Sortimentet fra Humdakin består af alt fra økologiske karklude til håndsæbe og duftpinde.

Brandet Humdakin har til huse i Aarhus, hvor ejeren Camilla alle ugens dage arbejder ihærdigt på at udvide sortimentet med nye og lækre produkter med Skandinavien plantet i rødderne.

Indhold

Danske designere sætter Danmark på verdenskortet

Designmæssigt er vi i Danmark med helt fremme blandt verdenseliten. Asien har blandt andet taget uhyre godt imod danske / skandinaviske designs de seneste år. Her anses dansk design som værende et tegn på prestige og af højeste kvalitet.

Af populære danske brands i Asien kan nævnes:

  • Finn Juhl
  • IC Company
  • B&O
  • Arne Jacobsen

Alle succeshistorier i udlandet er med til at sætte Danmark på verdenskortet, hvorfor vi som danskere kan være yderst stolte af (blandt andet) ovenstående brands.

Der er endvidere forlydender om, at der skulle være eksplosiv vækst i efterspørgslen på danske samarbejder inden for designverden i Asien. Danmark er med andre ord blevet et synonym for kvalitet og stilrenhed.

Støt dansk design og giv dit besyv med til udviklingen

Næste gang boligindretningen i dit hjem skal piftes op, bør du overveje at støtte danske designvirksomheder såsom Humdakin. Det er med til at sætte skub i den udvikling, den danske designbranche på nuværende tidspunkt oplever. Derudover ér dansk design bare en sikker vinder, når indretningen skal have et løft i den rigtige retning.