Mange går med en drøm om at indrette en lille bar derhjemme. Hvis du også har en drøm om dette, hvorfor så lade det blive ved drømmen? Som udgangspunkt er det faktisk ganske medgørligt at lave en hjemmebar – også selvom du ikke har specielt meget plads.

Hvis du har besluttet dig for at indrette et lille barområde derhjemme, er der en række gode tips, der er værd at tage til sig. Derfor anbefales det naturligvis også, at du læser med herunder.

Indhold

Sørg for at tænke praktisk

Hvis du ikke har plads til en stor bar, er det vigtigt at tænke praktisk, når du skal indrette den. Selve bardisken bør du derfor udstyret med hylder m.v. På den måde kan du få mere ud af pladsen, så du har et sted til glas, spiritusflasker og meget andet.

Det kan også være en fordel at lave bardisken på en sådan måde, at dine barstole kan skubbes ind under. Derfor vil de ikke optage for meget plads i det lokale, hvor du placerer din bar. Derfor er det oplagt, at du tænker dette ind i konstruktionen af din bardisk.

Vælg behagelige barstole

Hvis du rent faktisk vil have glæde af din bar, er det vigtigt at købe behagelige barstole. Hvis det er hårde skalstole, er det ikke altid rart at sidde på dem i lang tid. Er det planen, at man skal kunne dette, bør du vælge nogle polstrede barstole.

I forbindelse med valget af disse stole, er det naturligvis også en god idé at tage højde for dine ønsker til barens udtryk. Har du f.eks. et mål om at skabe en form for bodegastemning, er det nødvendigt at vælge barstole, der harmonerer godt med dette.

Integrér den i din øvrige indretning

Medmindre du har et helt lokale, der kan dedikeres til din bar, skal du forsøge at integrere den bedst muligt i din øvrige indretning. Det er bestemt ikke altid nemt at gøre dette, men det er værd at gøre et forsøg. Typisk vil det gøre, at du ikke mener, at det er et forstyrrende element i det daglige.

Som det er tilfældet med alle andre former for indretning, så er der naturligvis delte meninger om dette. Derfor handler det i sidste ende om at finde en løsning, som fungerer for dig. Hvad det konkret indebærer er naturligvis noget, du er nødt til at gøre op med dig selv.