Vi er i Danmark enormt dygtige til at skabe design af allerhøjeste klasse. Det er blandt andet derfor, at dansk design er i uhyre høj kurs i Asien, hvor design fra Danmark anses som værende noget af det mest stilrene og eksklusive i verden.

Man behøver dog naturligvis ikke at skulle hele vejen til Asien for at få fat i det populære danske interiør. Der findes et hav af danske forhandlere og næsten lige så mange brands, hvilket gør det til et paradis for os indretningsglade danskere. Muuto hører til blandt de mest efterspurgte brands herhjemme.

Indhold

Skandinavisk design er i pendulfart blevet verdenskendt

Skandinavien er i høj grad blevet sat på verdenskortet grundet de designmæssige evner. Især Danmark udmærker sig med flere verdenskendte brands, som i dag findes i de fineste butikker i verden.

Sverige er også kommet godt efter det – til trods for at leve lidt i skyggen af IKEA.

Køb dit interiør på nettet

Ønsker du at købe dansk design til dit hjem, så kan vi anbefale at handle online. Her har du dels mulighed for at finde et større udvalg og dels er det markant nemmere, når du blot kan klikke dine varer hjem direkte fra sofaen.

Der findes et hav af webshops i Danmark, som tilbyder dig dansk design fra for eksempel Muuto, og selvom det kan synes som en jungle at skulle vælge mellem alle de forhandlere, så kan du med fordel kigge efter følgende, inden du beslutter dig for en given webshop:

  • Hvad synes tidligere kunder om virksomheden? Find anmeldelser på eksempelvis trustpilot.dk eller shop-anmeldelser.dk. Det er altid en god idé at finde ud af, om andre har haft gode eller dårlige oplevelser med virksomheden.
  • Er priserne for lave til, at de kan være rigtige? Så ér det med al sandsynlighed fordi, at det er for godt til at være sandt. Mange udenlandske webshops snyder desværre danske forbrugere med lave priser, hvor varen aldrig sendes.
  • Husk at læse grundigt igennem, hvordan leveringen kommer til at foregå, og hvor meget denne koster for præcis de varer, du har interesse i.