Det er de færreste, som på et eller andet tidspunkt ikke har drømt om en Normann Copenhagen lampe. Hos Designtop.dk er vi vilde med lampen fra Normann Copenhagen, og vi har derfor valgt at dedikere et blogindlæg til de fantastiske lamper. Vores fokus er på Normann lamper, hvor vi vil koncentrere os om Norm 69 lampen.

normann copenhagen lamper tilbud

Indhold

Norm 69 lampe

normann 69 lampePris: 650-1850 kr. (afhængig af ønsket størrelse)

Forhandler: Designdelicatessen.dk

Du er højst sandsynligt stødt på denne Norm 69 lampe en eller flere gange i dit liv. Det er ikke desto mindre en klassisk lampe, som første gang så dagens lys i 1969. Designeren er Simon Karkov, som designede og udviklede denne lampe i samarbejde med Normann Copenhaagen.

Eksklusiv lampe til den stilfulde bolig

Denne Normann Copenhagen lampe er kendt for sit eksklusive og stilrene look, som vil passe ind i de fleste danske hjem. Det er en helt unik lampe, som i dag pynter og spreder lys i mange tusinde hjem i både Danmark og udlandet. På trods af at det er en eksklusiv lampe, så ligger priserne på et niveau, hvor de fleste kan være med. Selvom det er adskillige år siden, at lampen første gang kom til verden, så blev den først relanceret i 2001/2002.

4 størrelser

Har du forelsket dig i denne Normann lampe, men er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge? Så ernormann copenhagen lampe der heldigvis hjælp at hente, da der helt sikkert er en størrelse, som passer til din bolig. Du får det korte overblik her:

 • Str. S – Prisen er 650 kr. (Ø = 42 cm.)
 • Str. L – Prisen er 750 kr. (Ø = 50 cm.)
 • Str. XL – Prisen er 1050 kr. (Ø = 60 cm.)
 • Str. XXL – Prisen er 1850 kr. (Ø = 78 cm.)

På baggrund af overstående størrelser og priser, kan du finde en lampe, der passer til din bolig og økonomi. Vær dog opmærksom på at der kan være nogle størrelser, som er nødvendigt at forudbestille. I skrivende stund er der 2-3 ugers leveringstid, hvis du ønsker den flotte Norm 69 lampe i L, XL eller XXL. Som udgangspunkt er str. S på lager, men der kan være enkelte undtagelser.

OBS: Forhandlere kan angive forskellige størrelsesguides - Vores guide tager udgangspunkt i Designdelicatessen

Flot lampe til alle boligens værelser

Det er en yderst elegant lampe, som designmæssigt vil passe ind i alle rum. Lampen vil derfor både kunne passe ind i køkkenet, stuen, soveværelset eller børneværelset. Denne Norm 69 lampe er kendt for at afgive et rigtigt flot lys. Den har en glimrende udnyttelse af lyseffekten, uden at den går hen og blænder. Det er en specialudviklet lampe, som er fremstillet i et specielt plastmateriale, som naturligvis ikke er brandbart.

normann lampeDu har måske undret over, hvorfor lampen er navngivet “Norm 69”, og det kan der faktisk være to grunde til. Først og fremmest er lampen som sagt designet i 1969. Derudover består lampen af 69 dele, som nemt og hurtigt kan sættes sammen. Når du får leveret din lampe, kan du samle de 69 enkeltdele, uden at du behøves bruge hverken lim eller andre former for værktøj. Det er altså ikke muligt at få denne Normann Copenhagen lampe leveret samlet. Der er naturligvis tale om slidstærke dele, som er beregnet til at blive bøjet. Der er brugt mange år på udvikling, og man har testet og revideret adskillige gange for at opnå det bedste resultat.

Det er en fleksibel lampe, som vil sprede hygge og lys i ethvert hjem. Den har en helt unik form og stil, som kan give dit hjem et helt nyt og stilrent udtryk.

Eksklusiv pære og fatning

Det er vigtigt, at være opmærksom på at pære og fatning ikke medfølger, når du køber en Norm 69 lampe. Pære og fatning skal altså købes som tilbehør. Husk derfor at købe det nødvendige tilbehør, så du er klar til at bruge din nye lampe, når den bliver leveret.

Sådan samler du den

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal samle din nye Normann 69 lampe, så kan du med fordel bruge nedenstående videoguide som hjælp – vær opmærksom på at der er 2 dele af videoen

Del 1

Del 2

Specifikationer

 • Størrelse: Ø 42-78 cm.
 • Leveringstid: 2-21 dage
 • Udgivelse: 1969 (relancering i 2001/2002)
 • Farve: Hvid

Øvrige Normann Copenhagen larmer

Før vi runder af for denne gang skal vi også tage et lille kig på, hvilke lamper Normann Copenhagen ellers har designet. De står nemlig ikke kun bag Norm 69, men også en lang række andre lamper.

Norm 12 lampe

norm 12 lampePris: 800-1000 kr. (afhængig af ønsket størrelse)

Forhandler: Designdelicatassen.dk

Her har vi så Norm 12, som også er en rigtig populær lampe på det danske marked. Den findes i øjeblikket i 2 forskellige størrelser hos forhandleren, som er forholdsvis L og XL. L måler 50 cm. mens XL måler 60 cm. – og prisen er henholdsvis 800 og 1000 kr.

Populær lampe fra 2012

Norm 12 blev relanceret i 2012, så er det er en fortsat en relativ ny lampe på det danske marked. Ikke desto mindre er det en lampe, som rigtigt mange danskere har valgt at købe. På nogle måder minder den om Norm 69, men den skiller sig alligevel ud med sit helt unikke udtryk. Det er endnu engang Simon Karkov, der står bag det pragtfulde design. Hvis du er hurtig, kan du købe Norm 12 på tilbud. Hos forhandleren kan du lige nu spare 5 % af den vejledende pris.

Saml-selv lampe til køkkenet, entreen eller soveværelset

Som du måske har regnet ud, så er denne lampe også en saml-selv lampe. Den er fremstillet i hvid plastik, og du kan derfor forvente blændfrit og mildt lys. Lampen vil passe til de fleste hjem og forskellige stilarter. I de seneste år har det især været en lampe, der er populær i køkkenet. Den kan naturligvis også bruges i bl.a. entreen eller soveværelset. Den er nem at rengøre og vedligeholde. Såfremt den bliver støvet eller beskidt, så kan du forsigtigt rengøre den med en klud.

Samleguide for Norm 12

Størrelser:

 • Large – 50 cm. (Ø)
 • XL – 60 cm. (Ø)

Normann Copenhagen Bau lamper

normann bau lampePris: 1400-1700 kr. (afhængig af ønsket størrelse)

Forhandler: Designdelicatessen.dk

Sidst, men ikke mindst har vi den populære serie “Bau”, som vi naturligvis også vil komme kort ind på. Som du kan se er det en meget speciel lamper, som ikke minder om de øvrige Normann Copenhagen lamper.

Unikke lamper i kreativt design

Ser man på disse lamper, så er man slet ikke i tvivl om, at det er en kreativ designer, der står bag. Kendetegnet for Bau serien er de geometriske cirkler, som bærer præg af en lang række farver. Disse Bau lamper har et helt specielt udtryk takket være brugen af cirkler i forskellige størrelser og farver. Det er en lampe, som spreder liv og glade dage. Sætter du pris på en minimalistisk bolig, så kunne Bau serien meget vel være noget for dig. Det er en lidt mere vovet lampe, som ikke nødvendigvis vil passe ind i alle hjem. Med udgangspunkt i farver og navn får man hurtigt ledt tankerne over på Bauhaus, som er et tysk designinstitution.

Designeren hedder Vibeke Fonnesberg Schmidt. Der er selvfølgelig tale om et samle-sæt, så delene bliver leveret enkeltvis.

Samleguide for Normann Copenhagen Bau

Størrelser:

 • Str. small – Prisen er 1400 kr. (Ø 55 cm.)
 • Str. L – Prisen er 1700 kr. (Ø 57 cm.)

Uanset om du er på udkig efter Norm 12, Norm 69 eller Bau, så kan du købe lamperne på nettet til en god pris.

Kilde: http://www.normann-copenhagen.com/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *