Ny bil? Overvej flexleasing som en mulighed

Privatleasing og erhvervsleasing inden for biler er blevet mere og mere udbredt de seneste år. I dag er der rigtigt mange leasede biler, der kører rundt på de danske landeveje. Du kan selvfølgelig også overveje at benytte dig af flexleasing næste gang, du skal have en ny bil. I denne korte guide vil vi hovedsageligt fokusere på de tilstedeværende fordele ved at flexlease en bil.

SpecialCars er specialister i flexleasing, hvilket du også vil få indtrykket af, hvis du besøger deres hjemmeside. Vil du handle med en specialist, så læs mere om specialcars her.

flexleasing privat erhverv

Oplev de mange fordele ved flexleasing

Det er en stor beslutning at købe en bil – hvad end den er brugt eller ny. Det skal dog hurtigt pointeres, at det faktisk ikke er nødvendigt at indgå en købsaftale, hvis man vil være godt kørende i vores moderne tidsalder. Du kan nemlig nøjes med at lease en bil, hvor du kan opnå et væld af fordele. Men hvilke fordele er der i realiteten ved denne form for leasing? Lad os kigge på det:

1. Du skal ikke ud og låne penge – Som udgangspunkt behøves du ikke at skulle låne penge, hvis du skal flexlease en bil. Du skal nemlig ikke binde kapital til bilen, hvilket måske endda er den største fordel.

2. Du kan altid køre i en ny bil – En gennemsnitlig leasingkontrakt strækker sig i 1-3 år. Det betyder, at du altid kan køre i en ny bil, fordi du kan få en ny bil, når din leasingkontrakt udløber.

3. Du slipper for en masse besvær – Du skal faktisk ikke foretage dig særligt meget, hvis du ønsker at flexlease en bil. Du kan nøjes med at kontakte et leasingselskab, som vil tage sig af alt det praktiske og juridiske. Leasingselskabet sørger for, at den ønskede bil kommer til landet og får monteret nummerplader.

Skulle vi nævne alle fordelene, ville dette blogindlæg blive meget langt, hvilket vi gerne vil skåne dig for. Det ændrer dog ikke på, at der er mange andre fordele, som du kan undersøge nærmere, før du træffer en beslutning.

image006-1