Sandalerne og de lette sommerkjoler er sikkert, allerede, krøbet ind bagerst i klædeskabet og gået i vinterhi. De lune dage er endegyldigt forbi, for denne gang og efteråret stiller anderledes krav til påklædningen. En ny sæson giver en naturlig overgang til nye looks, måske også lysten til at eksperimentere en smule og helt sikkert, en herlig mulighed for at shoppe lidt.

Hvad skal man gå efter i denne sæson? Vi zoomer ind på efterårets mode til kvinder, så du får lettere ved at vælge mellem de mange nyheder og skabe dit helt eget look, i tråd med tidens tendenser indenfor modetøj til kvinder.

Indhold

Din guide til efterårsmoden

Modetøj til kvinder i dette efterår, kan hurtigt sammenfattes i disse tre overskrifter:

  • Lag på lag
  • Dæmpede farver og grafiske prints.
  • Rå og feminin stil med klassisk elegance

Lag på lag looks, eller layering, som det også kaldes, har mange fordele. Dels kan du lettere holde varmen på kølige dage, men du får også gode muligheder for at fremhæve de fordele, din figur har og let sløre de områder, som du, måske er knap så glad for.

Lag på lag looket bliver bedst i lækre materialer af god kvalitet, der falder flot. Tøjet skal ikke være uden facon og alt for ”oversize”, men give gode linjer. Vælg gerne tøj med tekstur, der kan give flotte kontraster, som f.eks. strik, læder og chiffon.

Dæmpede farver er god stil og klæder alle, grafiske prints giver kant og personlighed. De fleste af os trives, faktisk bedst i afdæmpede farvetoner og så gør de sig både godt på jobbet og til fest. Du kommer, hverken, til at virke kedelig eller gå i et, med tapetet, i dæmpede farver, hvis du målrettet vælger tøj, der har fede detaljer – lynlåse, print, palietter, knapper, piping etc.

Mix gerne flere nuancer og mønstre, det kan sagtens lade sig gøre på en harmonisk måde, så længe du holder dig til den diskrete palet.

Rå og feminin stil med klassisk elegance betyder, at modetøj til kvinder lige nu giver plads til, at du kan være lige den dejlige kvinde, du er. Her sættes ikke snævre grænser for, om du skal gå i bukser eller kjole, stiletter eller flade støvler, for at følge moden.

Skab din egen blanding af rå og feminin. Leg med dit udtryk og vis hvem du er. Eksperimenter med kontraster, giv det feminine tøj et tilpas råt modspil eller omvendt. Lad din personlighed skinne igennem i din stil og styling, hver dag.

Du skaber også selv moden

Du er, naturligvis, ikke mere slave af moden, end du selv ønsker at være. Voksne, selvsikre kvinder bestemmer helt selv, hvordan de ønsker, at de vil se ud og hvad de synes er smart lige nu.

Udvalget af modetøj til kvinder har aldrig været større og du, burde, nu være godt klædt på til at vælge lige det ud, som skal være din stil her i efteråret. Rigtig god fornøjelse med at opgradere din garderobe og skabe nye looks.