Det skal være både sjovt og hyggeligt at planlægge en børnefødselsdag, som selvfølgelig skal være noget helt specielt. Står du for planlægningen, så skal du være kreativ og tænke over, hvad der vil glæde dit barn. Det er muligt at bestille professionel underholdning i form af en tryllekunstner, ballonmand eller en helt tredje entertainer, men det er ikke et must.

En god børnefødselsdag har som hovedregel en varighed á 2-3 timer (+/-). Vælger du at lade børnefødselsdagen vare i flere timer, vil du opleve, at børnene bliver trætte og mister fokus, hvorfor der nemt kan opstå konflikter.

Indhold

Køb (eller lej) en candyfloss maskine

Det er en ganske svær opgave at finde et barn, der ikke er ellevild med candyfloss. Skal du planlægge en børnefødselsdag, der ikke bliver glemt lige foreløbigt, så kan du købe eller leje en candyfloss maskine. Candyfloss maskinen er et ualmindeligt sjovt indslag, som vil sætte prikken over i’et på en sjov og mindeværdig dag.

En candyfloss maskine kan bruges til både hverdag og fest, hvorfor det er en god investering for børnefamilien. Det er også en pragtfuld gaveidé til det sukkerglade barn.

Overvej om der skal være et tema

Temafester er populære blandt både børn og voksne, som nyder at klæde sig ud og pynte op. Skal der være et tema, så er det oplagt at lade barnet bestemme, hvilket tema der skal være fokus på. Det er f.eks. muligt at planlægge en piratfødselsdag, en prinsessefødselsdag eller en superheltefødselsdag – afhængig af hvad barnet ønsker.

Planlæg forskellige lege

Børn elsker at lege og have det sjovt, hvorfor du bør overveje at planlægge forskellige lege. Skattejagt er en af de lege, der aldrig slår fejl. Skattejagt er et hit blandt både større og mindre børn – både drenge og piger.

En gennemført skattejagt samler alle gæsterne og sætter et smil på læben hos både fødselar og gæster. Skatten kunne bestå af slikposer, is eller noget helt tredje.