Projekt rene vinduer: Få et tilbud fra en vinduespudser

Drømmer du om rene vinduer i hele din bolig, men har du ikke tiden eller overskuddet til at gøre noget ved det? Så er det heldigt, at du kan kontakte en lokal vinduespudser, som kan lægge vejen forbi din bolig i den nærmeste fremtid. Vinduespudsning er en af de opgaver, du kan strege af listen, hvis du vælger den professionelle (og sikre) løsning.

Vinduespudsning til konkurrencedygtige priser

Din Polering ApS er en anerkendt vinduespudser med hovedbase i Gentofte. Denne vinduespudser har specialiseret sig i at udføre vinduespudsning for både private forbrugere og erhvervsfolk. Priserne starter fra kun 70 kroner, hvorfor det næsten ikke kan betale sig at klare vinduespudsningen selv.

Hos Din Polering får du 50% rabat på første udvendige vinduespolering, når du bestiller et online tilbud. Du kan tage kontakt til virksomheden via telefon eller mail, hvor du kan forvente hurtig tilbagemelding. Det er selvfølgelig hundrede procent gratis at indhente et tilbud. Såfremt du indser, at dine vinduer er mere beskidte, end du kan tilllade, så skal du henvende dig til din foretrukne vinduespudser.

Vinduespudser fra 70 kroner hos Din Polering ApS – Din lokale vinespudser. Det kan med al sandsynlighed ikke gøres til en lavere pris.

image006-1