En Rosendahl vandkaraffel er efterhånden gået hen og blevet et must-have for stilbevidste forbrugere. I denne artikel skal vi kigge nærmere på, hvilke muligheder du har, hvis du ønsker at købe en vandkaraffel fra Rosendahl. For at være lidt mere konkret, så skal det handle sig om vandkaraflen fra produktserien Grand Cru, som du måske allerede kender fra Rosendahl termokander.

rosendahl tilbud
Luxoliving.dk

Indhold

Rosendahl Grand Chu vandkaraffel

rosendahl vandkaraffelPris: 169,95 kr.

Forhandler: iBob.dk

Her har vi så den skønne vandkaraffel, som man næsten ikke kan undgå at forelske sig i. Vi har fundet en anbefalelsesværdig forhandler, hvor du kan købe produktet, hvis du allerede er overbevist om, at det er den rette vandkaraffel. Hvis du fortsat er i tvivl om, så kan du med fordel læse vores introduktion af denne Rosendahl vandkande fra Grand Chu serien.

Flot vandkaraffel i høj kvalitet

De fleste vil kunne nikke genkende til, at denne vandkaraffel byder på et flot og stilrent design. Det er en yndig vandkande, som kan bruges til alle anledninger. En vandkaraffel som denne vil med sikkerhed være noget for dig, som sætter pris på et minimalistisk design. Fordelen ved det minimalistiske design er, at du kan bruge karaflen sammen med alle typer porcelæn og stel.

Det er ikke desto mindre rart at have en pæn vandkaraffel stående på bordet, når man skal nyde et hvilket rosendahl vandkaraffel grand crusom helst måltid. Med denne Rosendahl vandkaraffel får du mulighed for at servere alle slags væsker – lige fra vand til juice og saftevand. Som du allerede er bekendt med, så er denne vandkaraffel en del af serien Grand Chu. Denne serie er grundlagt med tanken om at udvikle og fremstille flotte køkkenprodukter med høj funktionalitet. Netop design og funktionalitet er også et af det primære omdrejningspunkt for dette produkt.

Det er en praktisk karaffel med en kapacitet på 0,9 liter og muligheden for at komme i opvaskemaskinen. Der er ikke en finger at sætte på kvaliteten, da produktet er fremstillet i rustfrit stål og blyfritglas. Prisen er relativt høj, men til gengæld får du et kvalitetsprodukt, som har en lang holdbarhed.

Populær vandkaraffel i hele verden

Det er sjældent, at en vandkaraffel kan tage hele vejen med storm, men det har denne Rosendahl vandkaraffel faktisk gjort. Der er en lang række forhandlere i Danmark, hvor du kan købe denne vandkande, som i øvrigt er en rigtig fin gaveidé i anledning af fødselsdag, jul eller jubilæum.

Specifikationer

  • Materiale: Blyfrit glas og rustfrit stål
  • Mål: 12 x 25,5 cm.
  • Kapacitet: 0,9 liter
  • Opvaskemaskine: Ja (50-55 grader)

Låg til Rosendahl vandkaraffel

rosendahl vandkaraffel lågPris: 149,95 kr.

Forhandler: iBob.dk

Køber du en Rosendahl vandkaraffel, så bør du også overveje at købe det dertilhørende låg, som netop er designet til denne vandkande. Det er et praktisk og elegant låg, som er fremstillet i rustfrit stål og sort kunststof. Det er vigtigt at bemærke, at selvom kanden kan komme i opvaskemaskinen, så kan dette låg altså ikke.

Låget lukker tæt

Det er naturligvis et låg i høj kvalitet, som lukker helt tæt omkring vandkaraflen. Låget er udstyret med en prop, som er nem og hurtig og montere at montere i vandkanden. Fordelen ved at låget holder helt tæt er, at du ikke risikerer, at vandet (eller anden væske) mister smagen, hvis det f.eks. opbevares i køleskabet. Som du kan se på billedet, så har dette Rosendahl låg et lille skænkehul. Dette skænkehul er praktisk, hvis du f.eks. har puttet isterninger eller citronstykker ned i vandet.

Specifikationer

  • Materiale: Rustfrit stål og kunststof
  • Mål: 9 x 1,2 x 8,5 x 8,5 cm.

Vi håber, at du bliver glad for din nye Rosendahl vandkaraffel (og evt. matchende låg).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *