Selvom Rosendahl er mest kendt for deres vandkaraffel, så har de faktisk også designet og udviklet en vinkaraffel. Den populære Rosendahl vinkaraffel vil være omdrejningspunktet for denne artikel, hvor kvalitet og design kommer til at spille en vigtig rolle. Vi skal naturligvis også se nærmere på, om det er muligt at finde et godt tilbud på denne vinkaraffel.

rosendahl tilbud
Luxoliving.dk

Indhold

Vinkaraffel fra Rosendahl

rosendahl vinkaraffelPris: 169,95 kr.

Forhandler: iBob.dk

Danskerne sætter generelt rigtig stor pris på et glas vin. Vin er noget, der skal nydes fyldt ud, og det må gerne gøres med stil. Får du gæster, eller sætter du pris på selvforkælelse, så kan du servere vinen med stil ved at købe en vinkaraffel.

Yndig vinkaraffel med låg fra Grand Chu

Kender du lidt til Rosendahl, så kender du helt sikkert til Grand Chu serien, hvor denne vinkaraffel stammer fra. Det er en produktserie, som har fået stor anerkendelse i både ind-  og udland. I denne Grand Chu serie kan du også købe en vandkaraffel, champagneglas, rødvinsglas og meget mere.  Det er lykkedes Rosendahl at designe en enestående vinkaraffel, som er med til at skabe en hyggelig stemning og god atmosfære. Fra producentens og designerens side har man forsøgt at skabe et simpelt og stilrent look, hvilket er lykkedes rigtigt godt. Designeren bag dette design hedder i øvrigt Erik Bagger. Fordelen ved denne Rosendahl vinkaraffel er, at den både kan bruges til hverdag og fest. I øjeblikket hvor vinen hældes fra vinflaske til vinkaraffel bliver vinen iltet, hvilket giver en forbedret smag og duft.

Størrelsesmæssigt er det ligeledes en vandkaraffel, som vil behage de fleste. Den er praktisk og fylder ikke særligt meget med en kapacitet på 75 cl. Det svarer til én normal vinflaske.

Perfekt til opbevaring og rengøring

Bliver vinen ikke nydt på én gang, bør vinen opbevares på køl. Her er det igen en fordel at eje en vinkaraffel som denne, da den passer perfekt ind i køleskabslågen. Som du kan se er denne Rosendahl vinkaraffel udstyret med et praktisk låg, som sikrer den bedste opbevaring.

Karaflen er fremstillet i blyfrit glas, som er materiale, der er egnet til vaskemaskinen. Dog bør den aldrig vaskes på over 55 grader. Det er nemmest at gøre karaflen rent, hvis man rengører den mere eller mindre lige efter, at man har tømt den.

Bemærk at der ikke medfølger vinglas. Ønsker du matchende rødvinsglas eller hvidvinsglas, så skal de købes som tilbehør. Det kan du gøre hos forhandleren, som vi henviser til i artiklen.

Specifikationer

  • Mål: 33,7 x 10 (højde x bredde)
  • Indhold: 75 cl.
  • Materiale: Blyfrit glas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *