Vil du drikke kaffe med stil, så vil det være oplagt at købe Royal Copenhagen termokrus. Ligesom du kan forvente af Royal Copenhagens øvrige porcelæn, så er både design og kvalitet topprioriteret. I artiklen vil vi også omtale produktet som termokopper, som dækker over de samme produkter. Vi tager et kig på de mest populære termokopper, som er fremstillet i forskellige materialer.

Indhold

Royal Copenhagen termokop – riflet hvid

royal copenhagen termokrusPris: 299 kr.

Forhandler: Magasin.dk

Tager man udgangspunkt i Magasin.dk, så er dette termokrus i riflet hvid i øjeblikket det mest populære produkt. Kruset kan også købes i blå, hvis du ønsker en farvet kop.

Moderigtigt Royal Copenhagen termokrus siden 2008

Dette termokrus blev designet i 2008 og er en del af designserien “Elements”. Elements er en populær serie, som er designet i forbindelse med et samarbejde mellem Royal Copenhagen og designeren Louise Campbell.

Denne termokop har længe været danskernes foretrukne kop. Stilen er moderne og samtidig tidløs, så den kan gå i arv mange år fremover. Denne type termokrus kan desuden bruges i alle typer anledninger. Kopperne er f.eks. oplagte at bruge til festlige lejligheder i forbindelse med eftermiddagskaffe eller dessert.

Læs mere om serien her: https://www.royalcopenhagen.com/dk/da/Series/WhiteFluted/c/WhiteFluted

Specifikationer

Kapacitet: 35 cl.

Materiale: Porcelæn

Royal Copenhagen termokrus med silikone

Royal Copenhagen termoPris: 149 kr.

Forhandler: Magasin.dk

Her ser du et eksempel på et Royal Copenhagen termokrus med silikone, som ligeledes er et stort hit blandt de danske forbrugere. Stilen er meget anderledes end Royal Copenhagens øvrige produkter på grund af brugen af silikone. Den traditionelle porcelæn har været været en fast del af Royal Copenhagens produktion i mange hundrede år, mens silikone fortsat er et forholdsvis nyt materiale.

Det er et termokrus i høj kvalitet, som kan tåle både opvaskemaskine og mikrobølgeovn.

Royal Copenhagen contrast krus

Disse termokopper med silikone er en del af serien “Contrast”, som i skrivende stund er Royal Copenhagens nyeste serie. Stilen bærer præg af det traditionelle riflet udtryk – dog med et lille twist. Contrast serien er lavet i samarbejde med designeren Hans Christian Gjedde.

Mange friske farver

Royal Copenhagen contrast krus kan efterhånden købes i stort set alle tænkelige farver. Royal Copenhagen tager udgangspunkt i de flotteste og mest friske farver. Nedenfor kan du se, hvilke farver du kan finde hos vores samarbejdspartner – Magasin.

  • Mørkeblå
  • Sort
  • Grøn
  • Gul
  • Turkis

Kopperne er også fremstillet i bl.a. pink, som dog ikke er en del af Magasins udvalg i øjeblikket.

Du har dermed mulighed for at købe et Royal Copenhagen termokrus med silikone med en tilpas kapacitet på 33 cl. til en god pris. Disse termokopper er specielt egnet til at tage med på farten.

royal copenhagen termokrus silikone   royal copenhagen silikone kop royal copenhagen termokop silikone

Specifikationer

  • Størrelse: 9,5  x 8,3 cm. (højde x bredde)
  • Kapacitet: 33 cl.
  • Materialer: Porcelæn og silikone

Klassisk termokop fra Royal Copenhagen

Royal Copenhagen klassisk termokrusPris: 549 kr.

Forhandler: Magasin.dk

Bliver man præsenteret for dette termokrus, så er man ikke et sekund i tvivl om, at det er fra Royal Copenhagen. Dette Royal Copenhagen termokrus er nemlig prydet med det klassiske design, som du kan kender fra producentens øvrige porcelæn -f.eks tallerkner og skåle.

Design fra 1775

Denne model tager udgangspunkt i det ældste design, som kom frem allerede i 1775. Det er derfor et termokrus med en spændende historie. Prisen er højere end de øvrige kopper, hvilket bl.a. skyldes, at koppen er musselmalet. Leder du efter en ny termokop og elsker du Royal Copenhagen design, så er denne model den rette for dig.

Specifikationer

  • Kapacitet 26 cl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *