Den moderne mand, sætter stor pris på sin bolig og den er en refleksion af ham som menneske. Han har genstande som vidner om hans sans for kvalitet, han går ikke på kompromis og vil hellere undvære end at nøjes. I denne guide giver vi dig et unikt indblik i hvordan den moderne mand indretter sig og hvor meget hans hjem betyder for ham.

Indhold

Den moderne mand bor enkelt

Jo mere enkelt og simpelt jo bedre, minimalismen har for alvor vundet frem i de danske hjem. Den moderne mand udvælger nøje få men solide produkter, som kan hjælpe ham i hverdagen. I stedet for en billig kaffemaskine, så har han en ultra hurtig espressomaskine som kan lave ham den lækreste kaffe og som vil imponere enhver pige han får med hjem.

Den enkle og stilrene indretning er prydet med få genstande som viser hvem han er, det kan være billeder fra hans rejser og liv generelt, små citater som vidner om hans mål og drømme, samt genstande han har fundet rundt om i verden på hans mange rejser.

Den moderne mand har bøger i hjemmet

Den moderne mand er intellektuel og elsker at åbne en god bog og få en masse ny viden. I hans bogreol er der en god blanding af biografier, bøger om vores historie, selvhjælpsbøger og dybe romaner.

Dette er den moderne mand, han sætter pris på de gode ting i livet og vil hellere bruge en aften på at læse en interessant bog end at se paradise hotel i fjernsynet.

Den moderne mand er berejst

Den moderne mand har været rundt i verden og suge til sig fra andre kulturer, man kan mærke på den måde han taler på, der er ro og han kan fortælle en masse spændende historier om de mennesker han har mødt på hans utallige rejser.

Han viser ikke kun at han er berejst i hans historier og fortællinger, han viser det også når han står i køkkenet og pludselig laver en ret som han lærte af en gammel kogekone i bjergene i Chile.

Hans hjem dufter anderledes og der er en anderledes stemning, her er der plads til fordybelse og ro. Der er små genstande rundt om i hjemmet som han har fundet på små lokale markeder, eller fået af folk han har rejst med.

Den moderne mand har styr på sin garderobe

Kigger du ind i hans garderobe, så vil du finde få genstande, men genstande som er nøje udvalgt på grund af deres kvalitet og ikke mindst komfort. Han holder som udgangspunkt hans garderobe meget simpel i farverne og holder sig mest til det mest basale.

Du vil derfor ikke se pangfarvede t-shirts med tekst og mønstre. Hvis først han har fundet et par gode boksershorts at gå i, så kan du være sikker på at han 20 af de samme par i skuffen.

Hvad kan man give i gave til denne type mand?

Denne type mand, som er så bevidst om alt han putter ind i sit hjem, er yderst svære at finde gode gaver til. De er kræsne og ofte vil de hellere undvære end at nøjes med en billig løsning. Hvis du alligevel skal finde en gave til manden der elsker boligindretning og kvalitetsprodukter, så tag et kig på Gavespot.dk.