Din indretning i dit hjem afspejler, hvem du er. Derfor ønsker du uden tvivl at få det maksimale ud af din indretning. Design i hjemmet er en fantastisk måde at starte på, men det er ikke altid nok til at sætte prikken over i’et. Derfor har vi med dette skriv forsøgt at give dig lidt inspiration til, hvordan du får det maksimale ud af din indretning i dit hjem.

Indhold

Få det bedste ud af dine designermøbler

Designermøbler kan skabe en atmosfære af stilrenhed og elegance i et hjem; det kan bare ikke stå alene. Designermøbler er naturligvis en stor og bred betegnelse, eftersom det kan være alt fra en lækker sofa til en stilren stol. Fælles er dog, at du ønsker at få det bedste ud af dine designermøbler, og det gør du ved at præsentere dem på bedst mulig vis.

Tænk blandt andet over, hvilket lys dine møbler står i. Er lyset for hvidt, kan sofaen gå fra at være stilren og elegant til beskidt og klodset. Er dit lys derimod for orange, kan det skabe en underlig stemning, som også sænker sig over dine dyreindkøbte designermøbler.

Lys er et vigtigere aspekt inden for boligindretning, end man umiddelbart går og forestiller sig. Derfor kan det godt betale sig at investere endnu mere i den rette pære og dertilhørende lampe, end det kan betale sig at købe nye puder til sofaen.

Overvej om lyskæder er den rette løsning

Selvom lyskæder ikke specielt ofte ses i boligindretningen, så kan de faktisk skabe både en hyggelig og elegant stemning i et rum. Det er eksempelvis blevet yderst populært at installere en lyskæde på bagsiden af sin sofa. Det skaber et helt andet lys, end hvad en lampe ville kaste af sig. Derudover ser det stilrent ud, hvis det eksempelvis er bag en lædersofa.

Lyskæder er derudover relativt billige at anskaffe sig. Har du mulighed for at sætte lyskæden i en stikkontakt, kan det ende med at være den helt rigtige beslutning for dig. Du kan se lyskæder her, hvor du også har mulighed for at tilkøbe diverse tilbehør. Dine vilkår er yderst gunstige hos Manillo, hvorfor de får vores klare anbefaling, hvis du ønsker at investere i lyskæder.