Kunst og indretning hænger sammen som yin og yang.

Som boligejer har du en helt naturlig interesse i at følge med i, hvad der rører sig inden for dansk og udenlandsk kunst. Det er jo af stor betydning, at du evner at følge tidens trends, hvis din bolig fortsat skal fremstå moderne og inspirerende.

I dette blogindlæg vil vi fortælle dig lidt om, hvordan du holder dig up-to-date med kunstverdenen. Det kræver måske ikke så meget, som du tror.

Indhold

Kunstavisen er svaret på dine bønner

Du ved helt sikkert, at der findes aviser og blade om mode, biler, makeup og gadgets, men ved du også, at der findes aviser om kunst? Ellers er du gået glip af noget.

Kunstavisen, et digitalt og trykt medie, skriver om alt, hvad der rører sig inden for dansk kunst. Denne avis vil derfor være et fantastisk bekendtskab for dig, som netop interesserer dig for kunst og boligindretning. Du bestemmer helt selv, om du vil abonnere på den digitale platform eller traditionelle papirudgave. Førstnævnte er en smule billigere end den anden. Du køber adgang for ét år ad gangen. Besøg Kunstavisen her for at læse mere.

Kunstavisen præsenterer dig for tidens hotteste kunstmalere – og deres skønne værker. I næste udgave af avisen er du måske heldig at blive introduceret for et kunstmaleri, som du bare ikke kan leve uden. Kunstavisen er i øvrigt også til stede på de sociale medier, hvor læsere og andre interesserede bliver holdt opdateret med dugfriske nyheder.

Følg med på faglige fora

Foruden at abonnere på føromtalte avis er det også en god idé at deltage eller som minimum læse med på forskellige fora. Der findes en del fællesskaber inden for kunst og design, som du med fordel kan tilslutte dig, hvis du leder efter ligesindede.

I disse faglige fora er der rig mulighed for at få vejledning og sparring omkring kunst og indretning. Du kan også optjene en masse karmapoint ved at hjælpe andre. Lyder det ikke alletiders?