Ude godt, hjemme bedst. Det er rart at være på ferie, men endnu rarere at komme hjem igen. I hvert hvis du kommer hjem til et intakt hjem, hvor alting er, som du efterlod det. Det er med andre ord vigtigt, at du sørger for indbrudssikring af dit hjem, inden du tager af sted. Tyvene er nemlig gode til at opspore, hvornår folk er på ferie, og når det er tilfældet, er dit hjem lige til at gå på rov i for tyvene.

Indhold

Indbrudssikring er mange ting

Tyve er dygtige, så indbrudssikring er mere end bare at dobbeltlåse, inden I tager af sted. Der er mange forholdsregler, der skal tages for at gardere sig så godt som muligt. Når det kommer til indbrudssikring, er låsesmeden Keypartner eksperter. Heldigvis for dig så har firmaet valgt at dele ud af sin viden.

10 råd til at indbrudssikre dit hjem

Helt konkret har Keypartner udarbejdet 10 råd, du kan følge for at holde tyvene på afstand. De lyder som følger:

  1. Få to forsikringsgodkendte låse pr. dør
  2. Få monteret vindueslåse
  3. Sæt en udvendig sikkerhedsskinne på udadgående døre
  4. Få en tyverialarm i hjemmet
  5. Få videoovervågning i hjemmet
  6. Bliv medlem af Nabohjælp
  7. Aflås din garage og dit skur
  8. Få udendørsbelysning, der aktiveres ved bevægelse
  9. Bed dine naboer om hjælp, før du rejser
  10. Mærk dine værdigenstande

Klik på linket for at læse nærmere om Keypartners råd til indbrudssikring: https://keypartner.dk/tyveri-og-indbrudssikring/. Her finder du også en guide, der trin for trin hjælper dig igennem, hvordan du udfører hvert råd, og fortæller dig, hvad det vil koste dig – både hvis du får professionel hjælp eller gør det selv.

Du kan aldrig etablere en indbrudssikring, der garderer 100 % mod indbrud. Men en ting er sikkert: Hvis du følger ovenstående 10 råd, inden du tager på ferie, vil du give tyven enormt dårlige arbejdsbetingelser. Og det vil højst sandsynligt holde vedkommende på lang afstand af dit hjem.

Du ønskes en god – og indbrudsfri – sommer.