Når boligen skal indrettes tager mange ud i et bolighus og udvælger flotte ting til boligen. Det kan være alt fra et flot bakkebord eller en moderne vase til helt nye lamper. Det er sådan mange finder ting til hjemmet, og det kan i sig selv resultere i en super flot og moderne indretning.

Men hvad gør du, hvis virkelig vil gøre din indretning personlig? Hvis du vil vise mere af dig selv gennem de ting du har i hjemmet.

Indhold

Find citater der afspejler din personlighed

Markedet for plakater og wallstickers er blevet kæmpestort. Det betyder, at der er rigtigt meget at vælge mellem, så du kan få langt mere end blot billeder og illustrationer. En type der særligt vinder frem i moderne indretning er wallstickers og plakater med citater.

Hvis du vælger dine wallstickers med citater med omhu, så kan du virkelig vise meget af din personlighed og livsfilosofi på dine vægge. Der findes selvfølgelig også mange wallstickers med tekst, som mest af alt er sjov og ballade, men her er vi mest interesseret i de dem der afspejler dig som person.

5 eksempler på citater der siger noget om hvem du er

Lad os prøve at give lidt konkrete eksempler på, hvilke citater der kan afspejle dig som person. For at finde de rette til dig kan du søge på nettet, eller bare gå ind på en boligside som Bodeal.dk, hvor du finder mange forskellige wallstickers og plakater med citater. Se siden her.

  • Familiy – Where life begins and love never ends
  • Winners quit and quitters never win
  • Ude godt, hjemme bedst
  • Du er født til at være ægte – Ikke til at være dig selv
  • Et skib er sikkert i havnen – men det er ikke det skibe er bygget til

De fem citater ovenfor har lidt forskellig karakter, men hver især siger de noget om en bestemt indstilling til livet, eller til visse aspekter i livet. Den første siger noget om betydningen af familie. Den næste noget om vindermentalitet. Derefter et kort citat om trygheden i hjemmet og til sidst to citater, der afspejler bestemte holdninger til, hvordan man skal være som person.

Dine citater skal passe dig

Som nævnt var de fem eksempler netop bare eksempler. Brug tiden på at udvælge, hvilke ordsprog og citater der bedst afspejler dig som person og din indstilling til livet. Det kan godt tage lidt tid at finde det helt perfekte, men det er umagen værd. Gå på opdagelse og søg inspiration på internettet – så skal du nok få tilført noget ekstra personlighed til din indretning.