Biopejse kan se ud på mange forskellige måder i 2019 og 2020. Det er et af de produkter til hjemmet, som virkelig har oplevet en vild vækstrejse. Og det er der mange gode grunde til.

Foruden at biopejse er praktiske (eksempelvis fordi de ikke behøver brænde, de sviner ikke, og fordi man slipper for lugten af røg), så er de ofte også designet på sådan en måde, at de passer ind i ethvert hjem. Dette gælder de fleste huse, hvad end det er et moderne, nybygget hus eller et ældre og mere traditionelt sommerhus.

Er du nysgerrig på, hvordan biopejse kan se ud, og hvad de koster i 2019 og 2020, så klik på linket og bliv klogere.

Indhold

Væghængte biopejse

En af de mest populære varianter af biopejse er de væghængte. Årsagen er simpel nok; det er nemlig den type af pejs, der er nemmest at montere i de fleste hjem. Man har typisk altid en væg, hvor der er plads til en væghængt biopejs.

Samtidig er denne type nem at montere – faktisk så nem, at de fleste mennesker kan gøre det selv. Det er ikke meget sværere end at montere et fjernsyn på væggen, hvilket vil sige, at man blot skal bruge en boremaskine og de rigtige rawlplugs for at komme i gang.

Integrerede biopejse

I hjem med indhak og skillevægge, der deler stuen eller soveværelset i to, kan integrerede biopejse være en rigtig god idé. Det er en fin måde at bryde den store hvide væg på, og så ser det både moderne og avanceret ud, når væggen deles op i to af en integreret biopejs.

De passer naturligvis ikke bare lige ind i ethvert hjem som de væghængte biopejse. Samtidig kan de også være en anelse mere komplicerede at montere, men til gengæld giver de også et helt unikt look, som man bare ikke får med en traditionel pejs eller en væghængt af slagsen.

Svævende biopejse

En af de mest ikoniske typer af biopejse er den svævende biopejs, som er monteret i loftet. Den har et helt specielt udseende og udtryk med sin ufo-lignende form. Og mens den ikke passer ind i ethvert hjem, da den trods alt kræver lidt fristående plads for, at den for alvor kan komme til sin ret, så er det et design-statement, der samtidig har en praktisk funktion.