Står du i den uheldige situation, at din Mac oplader er gået i stykker, så behøves du ikke lade dig slå ud af det. Du har nemlig rig mulighed for at købe en ny oplader til din Mac, som naturligvis ikke behøves koste en formue. I artiklen vil du blive introduceret for, hvordan du kan bære dig ad med at spare penge på din nye Mac oplader.

Indhold

Opnå store besparelser på Mac opladere på nettet

Er du på udkig efter en billig Macbook oplader, så kan (og bør) du handle på nettet. Det er i hvert fald her, hvor du finder de mest konkurrencedygtige priser på opladere og tilbehør til din Mac. Du kan f.eks. handle hos Evermart.dk, som har specialiseret sig i salg af elektronik fra mange kendte brands.

Besøger du en fysisk butik såsom Elgiganten eller Fona, så skal du være indstillet på at betale 600-800 kr. for en ny oplader. Det kan altså hurtigt blive en dyr affære at købe en ny oplader, hvilket du naturligvis skal skånes for. Handler du fra din computer, tablet eller smartphone, kan du bestille en ny Mac oplader til en beskeden pris på 300-400 kr. Der er altså tale om en meget stor prisforskel, som er værd at tage højde for.

mac oplader

Husk at vælge den rigtige oplader

Når du skal købe en ny oplader til din Mac, så vil du opdage, at der er rigtigt mange forskellige opladere. Skal du have glæde af din nye oplader, så skal du naturligvis købe en oplader, der er kompatibel med din Mac. Er du i det mindste i tvivl, så bør du altid spørge forhandleren til råds. Man kan nemlig hurtigt komme til at vælge en forkert oplader, hvis man ikke er helt vågen i øjeblikket.

Har du besluttet dig for at købe en ny oplader, skal du bl.a. angive, om din nye oplader skal være med t-stik eller l-stik. Som udgangspunkt er det ikke så afgørende, hvorvidt du vælger den ene eller den anden stiktype. Det er nemlig kun udseendet, der adskiller de to stiktyper.

image006-1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *