Spo1

Den danske sommer er som bekendt lunefuld. Man ved aldrig rigtig, hvornår den kommer – hvis den da overhovedet dukker op. På trods af det er det dog godt at være forberedt, når solen endelig bryder igennem den tykke væg af skyer. Det er nemlig vigtigt at undgå at få for meget sol, da det kan føre til alvorlige hudsygdomme. Der er mange måder at søge skygge for solen, hvilket du blandet andet kan gøre ved hjælp af et solsejl. Herunder vil du blive guidet til at vælge det helt rigtige solsejl.

Indhold

Tag udgangspunkt i bygningen

Det er ikke ligegyldigt, om solsejlet skal bruges til privat eller erhvervsmæssig brug. Altså om det skal bruges derhjemme på terrassen, eller om det skal bruges udenfor ved en restaurant. Det er vidt forskellige solsejl, der skal bruges til de to formål. Derfor er det vigtigt at fastslå hensigten med solsejlet.

Sol

Overvej vejrforholdene

I forlængelse af det ovenstående er det vigtigt at overveje, hvor modstandsdygtigt solsejlet skal være, da det betyder meget for materialevalget. Det er vigtigt at tage højde for, om solsejlet skal kunne tåle vand og kulde, eller om det blot skal være ude, når solen er fremme. Dermed er det vigtigt, at du overvejer, om der skal være tale om et permanent sejl, eller om det skal kunne nedtages hver aften.

Vælg specialsyet solsejl

Det kan være fristende at vælge billige standard solsejl, men det er ofte et bedre valg at vælge specialsyede solsejl. Ved at vælge en fagmand kan du være sikker på at få det rette solsejl. Ofte er prisen lidt højere, men du vil uden tvivl ikke fortryde det i den sidste ende, da det ofte holder længere og ser bedre ud.