Som arbejdsgiver har du pligt til at sørge for, at dine medarbejdere kan føle sig trygge, når de udfører deres arbejdsopgaver. Skal det kunne lade sig gøre, skal der investeres i arbejdsbeskyttelse og diverse værnemidler. Indkøb af sikkerhedsudstyr bør være obligatorisk i en lang række brancher, hvor sikkerhed skal være førsteprioritetet.

sikkerhed - arbejde

Nyttige produkter inden for arbejdsbeskyttelse og værnemidler

Der er udviklet og produceret rigtigt mange produkter inden for kategorien arbejdsbeskyttelse og værnemidler. Selvom der findes mange produkter, er det selvfølgelig ikke ensbetydende med, at du skal købe dem alle. Din opgave er at finde ud af, hvilket sikkerhedsudstyr dine medarbejdere skal bruge for at kunne føle sig tilstrækkelige trygge.

Skal du og dine medarbejdere være godt dækket ind, så bør du gå ud og købe følgende produkter:

  • Handsker (montagehandsker, teknikerhandsker, skærebeskyttelse, svejsehandsker m.fl.)
  • Åndedrætsværn
  • Øjenbeskyttelse (sikkerhedsbriller, svejsehjelm, ansigtsskærm m.fl.)
  • Knæbeskyttere
  • Hovedbeskyttelse (arbejdshjelm, klatrehjelm m.fl.)
  • Høreværn
  • Førstehjælp

Det er sund fornuft at anvende flere af ovenstående produkter, hvis man ikke vil gå på kompromis med sikkerheden. Du kan selvfølgelig handle alle produkterne på én og samme webshop: Engelbert-Strauss.dk – en af de førende forhandlere af arbejdstøj til professionelle. Denne forhandler har specialiseret sig i at fremstille og sælge arbejdsbeskyttelse og værnemidler, som netop udgør en stor del af udvalget.

Det er altid en god idé at lytte til sine medarbejdere, hvis de efterspørger nyt tøj, udstyr eller tilbehør. Dine medarbejdere fortjener de bedste vilkår, hvorfor de naturligvis skal have det bedste udstyr til rådighed. Investeringen er givet godt ud, fordi man kan minimere risikoen for arbejdsskader og uheld. Såfremt du er i tvivl om, hvilke produkter du skal købe til dit erhverv, så kan du kontakte kundeservice.

Læs mere om sikkerhed på arbejdspladsen på følgende link: Arbejdsmiljoviden.dk

image006-1