Vi danskere går i stigende grad mere og mere op i indretning af vores hjem. De fleste af os vil rigtig gerne bo moderne, nutidigt, funktionelt og samtidig unikt og personligt. En lækker og gennemført indretning skabes naturligvis af mange forskellige elementer. Det gælder alt fra gulv, farven på væggen til materialerne på vores hårde hvidevarer.

I det hele taget handler det om at skabe en rød tråd og hermed et gennemført look. Det er ikke nok blot at bo stilrent, der skal også skabes en hyggelig og behagelig atmosfære. Da det kan være en bekostelige affære at skifte møbler og inventar ud hver gang moden skifter eller man ændrer smag, så er det en god idé i stedet at satse på i stedet at fornye nips og pynteting. I nedenstående afsnit guide vi dig til hvordan du finder tidens mest moderne pynteting til dit hjem.

Vælg pyntegenstande til hjemmet med omhu

Som nævnt ovenfor, kan de rette pynteting gøre rigtig meget for dit hjems indretning. Det handler blot om at vælge dem med omhu. Ting som vaser, potter og planter egner sig rigtig godt til vindueskarme. Et fad med lys og måske en krukke ser elegant ud midt på spisebordet.

En bunke med såkaldte coffee table books ser cool ud på sofabordet og et tæppe og puder i pastelfarver vil shine sofaområdet på. Men pas på med at blande for mange farver og stilarter sammen, det kan give et rodet udseende. Nok er pynteting ofte ikke den største udgift, men det kan hurtigt løbe op hvis du ikke starter med at lægge dig fast på en stil.

Start med at afklare hvad både du og din partner forbinder med god stil. Ønsker I et bo minimalistisk, eller foretrækker I, i højere grad at bo lidt mere bohemet og tilfældigt?

Husk også på, at nips ting og tilbehør til hjemmet ikke behøver at koste en formue fra byens dyreste boligbutik. Rigtig mange lavpris kæder som Bilka, Kvickly, Ikea, Jysk og Søstrene Grene laver efterhånden også masser af lækre pynte ting.

Er du eller I til den kreative type, kan det være sjovt at ligge vejen forbi lokale loppemarkeder eller genbrugsbutikker. Her kan man finde mange sjove ting til hjemmet for få penge. Giv det en gang maling, slib det ned eller shine det op på andet vis og du har pludselig en helt unik ting i dit hjem.

Og husk så også, at man kommer langt med masser af grønne planter, friske blomster og smukke malerier eller fotografier på væggene. Du kan også søge inspiration i diverse boligmagasiner, på sociale medier eller livsstils blog.