Savner du inspiration til din boligindretning, kan du helt sikkert få noget ud af at følge diverse bloggere og læse boligmagasiner.

Internettet er spækket med boliginspiration, så her kan du med garanti få mange timer til at gå med at søge viden og inspiration. Du kan evt. bogmærke dine foretrukne hjemmesider, herunder blogs og digitale magasiner, så du let kan finde dem ved behov.

Er du ikke synderligt begejstret for nordisk boligindretning, så kan du overveje at sætte kursen sydpå med henblik på at få nye idéer til din indretning. Du kan evt. booke en afbudsrejse her, hvis du gerne vil begrænse dine rejseudgifter. Der udbydes rigtig mange afbudsrejser – både med og uden all inclusive. Frankrig, Italien og Grækenland er nogle af de lande, du bør overveje at besøge, hvis du vil være sikret boliginspiration for alle pengene.

Indhold

Boligmesser i udlandet

Da man naturligvis ikke bare kan besøge fremmede hjem, anbefaler vi dig at melde dig til nogle af de boligmesser, som bliver afholdt rundt omkring i verden. Du kan finde en lang liste over fremtidige boligmesser ved at søge på destination + boligmesser + årstal.

Det er altid en god idé at undersøge, om det er nødvendigt at melde sig til, eller om man bare kan troppe op på dagen. Du bør endvidere søge svar på, om det koster penge at deltage. Man betaler typisk et mindre beløb for at deltage i en boligmesse. De penge er i den grad givet godt ud, hvis man kan rejse hjem med en masse ny inspiration i bagagen.

Tag billeder

Rejser du til udlandet for at søge inspiration, bør du medbringe dit kamera eller din smartphone, så du kan tage billeder af dét, du støder på, på din vej. Det kan for eksempel være, at du får øjnene op for en ny og smartere måde at indrette stuen eller soveværelset på.

Husk at gemme billederne digitalt og tag gerne en backup, så billederne ikke går tabt pga. en harddiskfejl e.l. Det ville jo være så ærgerligt, hvis det skete.