Fredericia Furniture har fået stor succes med den berømte Stingray gyngestol, som dette blogindlæg skal handle om. Designeren hedder Thomas Petersen, og han har været med til at sikre stolen Den Danske Designpris anno 2008/2009. Gyngestolen har ligeledes vundet det tyske Red Dot Award i 2008, hvilket er endnu en prestigefyldt pris.

Indhold

Fredericia Furniture – Stingray Gyngestol

Stingray gyngestolProducent: Fredericia Furniture

Farver: Hvid og sort

Pris: Fra 11.289 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

Her har vi denne skønne Stingray gyngestol, som er designet og produceret af Fredericia Furniture og Thomas Pedersen. Det er en eksklusiv gyngestol, som kan købes i 2 klassiske farver – henholdsvis hvid og sort. Man kan ligeledes vælge mellem forskellige stel, hvor stål og krom er repræsenteret.

Moderne og prestigefyldgt gyngestol

Som du allerede er bekendt med, så er det danskeren, Thomas Pedersen, som står bag denne moderne stingray gyngestol hvid plastgyngestol. Han designede gyngestolen i forbindelse med sit afgangsprojekt i 2002. Det skete på Arkitektskolen i Århus, hvor Thomas Pedersen (meget utraditionelt) valgte at designe et møbel i glasfiber frem for træ. Det skulle dog vise sig, at det utraditionelle valg skulle blive en kæmpe succes. Ambitionen var at designe en gyngestol, hvor der skulle være mulighed for at skifte mellem forskellige sidestillinger, ligesom det skulle være afslappende og beroligende at sidde i gyngestolen. Som bruger af denne gyngestol, kan du få glæde af afslapning på højeste niveau og en behagelig indre ro.

Gyngestolens skal er bl.a. inspireret af muslingskallen, hvilket har været med til at skabe en smuk og komfortabel form. Stolen er rå udvendig og glat indvendig, hvilket er meget karakteristisk for denne gyngestol.

Oprindeligt blev gyngestolen navngivet Rokke, men dette er senere ændret til Stingray. Skallen kan nemlig godt ligne en stor rokke, hvilket også var Thomas Pedersens tanke. Stingray er det engelske ord for Rokke, hvilket giver navnet en logisk betydning. Dette navn har holdt ved og er blevet kendt i både Danmark og udlandet. Ydermere har denne Stingray gyngestol vækket stor begejstring takket være sit svævende udtryk. Det konstruerede stål uden tværgående linier har været med til at skabe det skønne udtryk.

Vær opmærksom på, at lammeskindet i gyngestolen ikke følger med i prisen.

stingray gyngestol tilbud

Undgå at køb en dårlig kopi

I denne artikel henviser vi til en autoriseret forhandler, hvor du kan købe en Stingray gyngestol. Handler du hos denne forhandler, vil du være sikker på at få leveret en original gyngestol. Der er tale om en bestillingsvare, som har en lidt længere leveringstid. Forvent at leveringen tager ca. 3-5 uger til din adresse.

I forbindelse med køb af denne gyngestol anbefaler vi, at du holder dig væk fra de mange dårlige kopier. Du skal være særlig påpasselig med at købe gyngestolen fra udlandet, hvor det flyder med kopier.Det kan ikke betale sig at købe en kopi, da kopierne bærer præg af dårlig kvalitet og er ulovlige at videresælge.

Den reelle pris for en original gyngestol kan afhænge af, hvilket stil du ønsker, og hvilken forhandler du handler hos. Alternativt kan du vælge at købe en brugt gyngestol, hvis du gerne vil spare penge. Du kan være heldig at finde gode tilbud og udsalg, hvor du kan spare penge på en Stingray gyngestol, men mulighederne er forholdsvis begrænset.

Specifikationer

1 Comment

  1. Vil meget gerne erhverve mig en Stingray, men har desværre ikke råd til en ny.
    Så hvordan kan jeg se forskel på en original og en kopi hvis jeg nu kan finde en brugt på DBA ?

    Venligst/
    Jan Louis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *