Hjerternes fest er lige rundt om hjørnet. Men den søde juletid bringer ikke kun duften af småkager, hyggelige julefilm og varm kakao med sig. Det er også en gavefest uden lige. Nogle gange kan det være rigtig svært at finde de helt rette gaver til sine nærmeste. Især mændene ønsker sig ofte ikke noget bestemt, og så begynder det at blive svært. I denne artikel får du nogle bud på gode gaver til mænd.

Indhold

Tænk ud af boksen

Man behøver ikke kun at holde sig til de typiske mandegaver, når man skal finde den næste gang. Det behøver ikke kun at være computerspil, gadgets og skjorter, man giver. De fleste mænd vil helt sikkert også blive glade for at modtage noget til hjemmet. På det seneste er det set, at ting i hjemmet er blevet et hit hos mændene.

Der er mange muligheder inden for boligindretning. Det kan både være vægkunst, men også mindre figurer eller endda møbler kan bruges. Det er derfor et stort område, som du helt sikkert kan skære dig tættere på. Måske har din bror et bart stykke væg derhjemme? Så kan du passende give ham en fin plakat eller måske et stort vægur. Mangler du flere gaveidéer til mænd, så læs mere her.

Spørg diskret ind til det

Det kan være rigtig svært at fiske efter julegaveønsker uden at afsløre for meget. Det handler om at være så diskret som overhovedet muligt. Start eventuelt en samtale om, hvordan du synes der mangler nogle ting i hjemmet, så kan det være manden, du skal give en gave til, byder ind med sin mening. Hvis ikke må du prøve at stikke lidt dybere.

Har han slet ikke ønsket sig noget, er der ingen fare. Spørg løs om gaveønsker. Ellers handler det bare om at lytte ekstra meget efter ham den næste uges tid. Det kan være, at han kommer til at nævne noget, han ønsker sig – og så er det bare med at slå til.

De klassiske gaver slår aldrig fejl

Selvom det ikke er de mest personlige gaver, så slår de klassiske gaver aldrig fejl. Uanset hvilken mand i dit liv, du skal give en gave til, så bliver de helt sikkert glade for en ny skjorte, t-shirt eller endda et par underbukser. Det samme gør sig gældende med gavekort, hvis du ikke tør gætte deres størrelse.

Det kan altid være lidt af et sats at finde en mere atypisk gave. Er du dog træt af at blive ved med at give gavekort til den samme tøjbutik, så prøv at forny dig med at give et gavekort til et bolighus eller isenkræmmer. Mænd kan også finde noget spændende her.