Guides

Træt af kedelige computer sleeves? Her er 5 lækre & unikke sleeves

Sleeve 5

Spo1

Er du træt af kedelige neopren computer sleeves? Så lad mig præsentere dig for 5 cool bærbar sleeves, der helt sikkert vil kaste lidt lys over de grå efterårstider. Alle de omtalte sleeves kan findes her: https://bomo.dk/279-computer-sleeve

Indhold

1. Kammi sleeves fra Cartinoe

Sleeve 1

Hvis du er typen der godt kan lide lidt fest og farver, så bør du kraftigt overveje vores Kammi sleeves fra Cartinoe. Disse sleeves fås i forskellige friske farver og vil til enhver tid give din Macbook eller PC et frisk pust. De er produceret i et lækkert filt materiale og lukkes sammen vha. en strop. Glem alt om sorte sleeves – Friske filt sleeves er det nye-

2. Walk on Water sleeves

Sleeve 2

Hvis du er mere den retro type, så har vi også et sleeve til dig. Det svenske mærke ”Walk on water” har nemlig lavet en række cool og old school sleeves, der ligner noget der kunne hitte i 80’erne. Men tag ikke fejl af deres lidt old school design, for kvaliteten og designet er nemlig i top. Med et old school Walk on Water sleeve vil du med garanti skille dig ud fra mængden. Du kan se hele deres udvalg af sleeves på deres officielle Walk on Water side.

3. eSTUFF Khaki sleeves

Sleeve 3

Hvis du går op i dansk design og værner om dansk kvalitet, så bør du tage et kig på det danske mærke, eSTUFF. De har nemlig lavet en række fede bærbar sleeves. Særligt deres nye Khaki kollektion er værd at tage et kig på. Med et Khaki sleeve får du både et sleeve der har et pænt design, men også et sleeve der vil beskytte din digitale investering mod ridser. Khaki taskerne fås i 4 forskellige farver: brun, grå, sort og rød.

4. Diamond Gearmax sleeve

Sleeve 4

Hvis du gerne vil give din bærbar optimal beskyttelse, så bør du overveje et Diamond sleeve fra producenten, Gearmax. Som navnet antyder, så er sleevet inspireret af en diamands udseende, hvilket også kommer til udtryk i sleevets design. Men det er ikke kun af designmæssige årsager, at sleevet har dette diamand look. Sleevets tykke kanter er nemlig med til at skabe en god beskyttelse, der kan være særlig praktisk, når sleevet bliver udsat for hård tryk og gnidninger.

5. Targus Pro-tek sleeve

Sleeve 5

Med et Targus Pro-tek sleeve går du aldrig galt i byen. Her går design og beskyttelse op i en højere enhed. Designet er produceret på den bedst tænkelige måde ift. at skabe den bedste beskyttelse. Det inderste lag består af en blød indvendig foring af mikrofiber, som er omringet af et lag af semi-stift stødabsorberende EVA skum. Her får du et sleeve, hvor der ikke er blevet slækket på materialerne eller designet.