Møbler af træ og naturmaterialer har længe været populære hos de indretningsglade danskere. Dette undrer du dig måske over, hvis du har erfaret, at disse møbler ofte er en smule dyrere end gennemsnittet. Der er om ikke andet en lang række gode grunde til, at netop disse møbler bliver købt i stor stil. Vi fremhæver de tre vigtigste grunde her – ifølge os.

Indhold

1. Du er sikret et unikt møbel

Der er den dag i dag fortsat rig mulighed for at købe et møbel, der gennem tiden er blevet produceret i mere end 10.000 eksemplarer. Det er dog også muligt at købe et helt unikt møbel, der kun findes i ét eksemplar. Når møbler fremstilles af træ og andre naturmaterialer, så kan man vide sig sikker på, at der ikke findes et 100 % identisk møbel. Er du vild med tanken om, at du ejer noget, som ingen har magen til, så vil denne fordel klart være sød musik i dine ører.

2. Møblerne har en lang levetid

Der er naturligvis ingen regler uden undtagelser, men som hovedregel kan man forvente, at møbler af træ holder længe. Dette forudsætter dog, at du benytter dig af korrekt træpleje. Jo bedre du er til at vedligeholde møblerne, desto længere holder de – det siger næsten sig selv. Det er f.eks. meget vigtigt, at man undlader at udsætte møblerne for unødig fugt.

Naturplank er en af de danske møbelproducenter, der kan give dig et godt tilbud på et moderne og langtidsholdbart møbel af træ. Samtlige af deres møbler er designet og fremstillet i naturlige materialer. Gennem Naturplank kan du ikke kun gøre en god handel, men også nyde godt af faglig sparring inden for bl.a. vedligeholdelse af træmøbler. Spørg derfor endelig i tvivlstilfælde. Med den rigtige pleje vil man kunne forlænge levetiden med op til flere år.

3. Hjemmet får personlighed

Et hjem uden personlighed er ikke et rigtigt hjem.

Er du enig i ovenstående, så skal du næsten investere i træmøbler og andre møbler i naturmaterialer. De naturlige møbler er nemlig med til at give dit hjem en stor portion charme og hygge. Med møblerne lukker man nemlig så at sige naturen ind i hjemmet. Dette vil helt naturligt påvirke, hvordan du og din familie trives, når I befinder jer inden for hjemmets fire vægge.

Husk: Du kan skræddersy dine møbler online

Den typiske møbelbutik forhandler en række udvalgte møbler i forudbestemte materialer, farver og størrelser. Her skiller virksomheder som Naturplank sig en smule ud – de giver nemlig dig medindflydelse på produktionsfasen. Faktisk kan du skræddersy dine møbler ned til mindste detalje.