Alle mænd fortjener at blive forkælet, så hvorfor ikke give dig selv plads til lidt selvforkælelse i hverdagen? Er du heldig, så har du en god ven, kæreste eller søster, som nyder at forkæle dig, men hvis det ikke er tilfældet, kan du helt sikkert få glæde af vores tips til selvforkælelse.

De mange gode tips til selvforkælelse er henvendt til den moderne mand, som sætter pris på at gøre noget godt for sig selv og sin bolig.

Indhold

Und dig selv en online shoppingtur

Som moderne mand ved du, at du jævnligt skal skifte ud i din garderobe, hvis du skal forblive trendy. Af denne grund bør du unde dig selv en online shoppingtur fra tid til anden. At shoppe nyt tøj er en god måde at forkæle sig selv på, så hvad venter du på? Smid dig i sofaen med din computer og shop løs.

Handler du på nettet, vil vi anbefale dig at udforske det store udvalg af Stone Island tøj. Dette italienske tøjmærke er et af de mest trendy i øjeblikket, hvorfor det vil være oplagt at se nærmere på, hvad de kan tilbyde. Du kan for eksempel forkæle dig selv med en ny Stone Island Hoodie.

Giv dit hjem en makeover

Interesserer du dig for boligindretning, så har du helt sikkert et naturligt ønske om, at dit hjem fremstår så pænt, hyggeligt og moderne som muligt.

Er dit hjem hverken lige så pænt, hyggeligt eller moderne som ønsket? Så skal du da give det en makeover. Du kan eksempelvis planlægge at skifte gulvet, male væggene, udskifte dit gamle køkken eller noget helt fjerde. En komplet makeover kan koste mange penge, så det er en god idé at lægge et budget på forhånd.

Snup en weekend på et spahotel

Hvad er mere afslappende end at tilbringe en hel weekend på et spahotel med god mad, skønne kropsbehandlinger, en afslappende atmosfære og en flot udsigt fra hotelværelset? Det er svært at komme i tanke om noget, som er mere afstressende end dette.

En weekend på et spahotel kan gøres relativt billigt, hvis man slår til, når man falder over en god deal. For få tusinde kroner kan man få to overnatninger på et skønt hotel inkl. morgenmad og tre-retters menu. Det er en fantastisk form for selvforkælelse, som man skal have lov til at praktisere en gang imellem.

Et godt alternativ kan være at tage i sommerhus – enten alene eller med en god ven. Pointen er, at det er sundt at komme lidt væk fra hverdagens stress og jag.