Trip trap er en kendt designvirksomhed med hovedsæde i Danmark. Den danske virksomhed blev grundlagt i 1976/77 og har siden hen haft stor succes med møbler, opbevaring, bøjler og meget mere. En Trip Trap bakke er henvendt til den stilbevidste forbruger, som sætter pris på flot design og dansk kvalitet. Vi kigger på de forskellige bakker, hvor bl.a. Fionia, Norr og Nomad er repræsenteret.

trip trap
Trendyliving.dk

Indhold

Trip Trap bakke Fionia

trip trap bakke fioniaPris: Fra 595 kr. (afhængigt af størrelse og materiale)

Forhandler: iBob.dk

Søger du en Trip Trap Fionia bakke, så kan du med fordel besøge forhandleren iBob.dk, som har et bredt udvalg af bakkerne. Fionia er i øjeblikket den mest populære serveringsbakke fra Trip Trap, som de fleste danskere vil foretrække.

Bakke i eg eller teak

Ønsker du en Trip Trap bakke, så skal du først bestemme, hvilket materiale du ønsker.
Denne bakke er nemlig fremstillet i henholdsvis eg og teak. Egetræ er den lyse udgave, mens teak er den mørke udgave. Der er også to forskellige størrelser af denne serveringsbakke – en lille og en stor udgave – 48 x 32 cm. eller 52 x 36 cm. Den store model er typisk hundrede kroner dyrere end den lille udgave.

Flot og karakteristisk design

Der er tale om den klassiske Trip Trip bakke, som er kendetegnet med hullerne i bunden bestående trip trap bakke egaf små kvadrater. Det er en perfekt serveringsbakke til servering af forskellige ting. Der er store og behagelige håndtag i siden, hvilket gør bakken nem at håndtere. Dermed kan du servere kaffe, kage og chokolade med stil. Der er god plads på bakken, så du ikke behøves rende frem og tilbage mange gange. Det er en tidløs serveringsbakke, som vil passe godt ind i alle danske hjem.

Tilbud – Spar op til 15 %

Er du hurtig, kan du spare op til 15 % på en Trip Trap Fionia bakke hos iBob.dk. De har lige nu en lang række gode tilbud på disse bakker, hvor besparelserne svinger mellem 12 og 15 %. Dermed kan du gøre en ekstra god handel på en kvalitetsbakke i egetræ eller teak.

Mål og materialer:

  • 48 x 32 cm. eller 52 x 36 cm.
  • Eg eller teak

Trip Trap Pantry bakke

trip trap pantry bakkePris: 499,95 kr.

Forhandler: iBob.dk

Her har vi en lidt anderledes Trip Trap bakke med hank fra serien Pantry. Det er en flot og elegant bakke, som er fremstillet i teaktræ og er udstyret med et flot håndtag i rustfrit stål. Håndtaget er monteret i midten, hvilket gør det ekstra nemt at transportere bakken.

Denne bakke kan bruges i køkkenet eller på badeværelset. Det er især oplagt at opbevare olier, dressinger og krydderier i køkkenet. Der er dog også rig mulighed for at opbevare creme, shampoo, parfumer m.v., hvis man bruger den på badeværelset. Ikke desto mindre er det en praktisk bakke, som byder på glimrende opbevaringsmuligheder.

Mål og materialer:

  • 20,2 x 17,1 cm.
  • Teaktræ og rustfrit stål

Pantry bakke med 4 skåle

trip trap pantry bakke med 4 skålePris: 499,95 kr.

Forhandler: iBob.dk

Denne Trip Trap bakke “Pantry” med 4 skåle er endnu en ganske populær model. Du får en bakke fremstillet i teak, hvor der medfølger 4 porcelænsskåle.

Både bakke og skåle er naturligvis i højeste kvalitet, ligesom du kender fra Trip Traps øvrige produkter.

Denne bakke er egnet til at servere forskellige former for snacks. Det kunne f.eks. være nødder, slik, chips eller frugt. Du kan med fordel tilføje denne fine bakke til din samling.

Trip Trap Nomad serveringsbakke

trip trap nomad bakkePris: 349,95 kr.

Forhandler: iBob.dk

Den sidste Trip Trap bakke vi skal kigge nærmere på er modellen Nomad, som også har en vis popularitet på det danske marked. Der er tale om en rektangulær bakke, som er egnet til servering såvel som opbevaring. Bakken appellerer til de danske forbrugere, som prioriterer design og kvalitet over alt andet. Bakken kan bruges af alene, men vil fungere bedst sammen med sin lillebror, Nomad Box.

Der er tale om en serveringsbakke, som er fremstillet af ubehandlet egetræ. Bakken er nem og hurtig at rengøre, da du blot skal bruge en fugtig klud og evt. natursæbe. Hvis din Trip Trap bakke bliver behandlet godt, vil den kunne bruges i mange år og gå i arv.

Tip: Vær opmærksom på om du vælger det rette materiale og størrelse ved bestilling

Læs mere om producenten (Trip Trap) her: http://www.triptrapwoodcare.dk/

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *