Selvom man måske ikke har tænkt over det, så nærmer julen sig med hastige skridt. Det er en hyggelig tid, der bl.a. er forbundet med mange traditioner, dejlig mad og samvær med familien. Det er dog også en tid, hvor man skal forholde sig til firmajulegaver, da hårdtarbejde ansatte selvfølgelig også skal forkæles. Heldigvis behøves det slet ikke være så svært at finde de helt rigtige firmajulegaver, hvis man blot gør sig nogle overvejelser.

firmajulegaver

Indhold

Alle skal ikke nødvendigvis have den samme firmajulegave

Selvom det er helt fair, at alle fuldtidsansatte får en firmajulegave til den samme værdi, så behøves der ikke nødvendigvis være tale om den samme gave. Det er f.eks. en realitet, at mænd og kvinder ikke altid sætter pris på de samme ting. Giver du alle dine medarbejdere et sæsonkort til et fodboldstadion, så er det måske ikke alle, der vil blive glade for den gave.

Find stort udvalg af firmajulegaver her

Det kan koste meget tid og mange ressourcer at skulle købe en personlig firmajulegave til hver enkelt medarbejder. Selvom det er en god idé at tænke i personlige gaver, så er det ikke et must. Består firmaet kun af 10 ansatte, så vil det ikke være nogen særlig stor udfordring at købe en personlig gave til hver enkelt ansat. Modsat vil det være en enorm udfordring at skulle købe personlige gaver til flere hundrede- eller endda tusinde ansatte.

Køb firmajulegaver på nettet og spar en masse besvær

Skal man købe firmajulegaver anno 2016, så skal man ikke nødvendigvis besøge en masse fysiske butikker. Man kan nemlig nøjes med at besøge en online forhandler. Der er f.eks. mulighed for at købe gavekort og oplevelsesgaver, hvor der er noget for enhver smag. Det er en løsning, som flere og flere benytter sig af – og som du også bør overveje at benytte dig af i år.

Før man går på udkig efter firmajulegaver, er det en rigtig god idé at fastlægge et budget pr. gave. Dermed har man bedre mulighed for at vurdere, hvilke gaver der er interessante.

image006-1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *