Leder du efter en flot og stilren bordlampe, så kan du med fordel overveje en Verner Panton bordlampe. Vi har haft en gylden mulighed for at se nærmere på de populære bordlamper, som i dag bliver brugt i mange tusinde hjem i Danmark og i udlandet. Vi kigger på design, forskellige farvekombinationer og ikke mindst gode tilbud. Vi kan i artiklen afsløre, at du kan spare op til 20 % på de fantastiske bordlamper fra Verner Panton.

Indhold

Verner Panton FlowerPot bordlampe

Kigger man efter en Verner Panton bordlampe, så kan man ikke komme udenom at kigge nærmere på modellen FlowerPot. Det er en bordlampe, som efterspørges i stor stil. Bordlamperne fra modellen FlowerPot kan opddeles i udgaverne VP3 og Vp4. Disse to udgaver vil du blive introduceret for i de kommende afsnit. Fælles for de to modeller er, at de er inspireret af 60’erne og 70’erne, hvor Flower Power for alvor var en del af samfundet.

VP3 bordlampe

verner panton bordlampePris: 1995 kr.

Forhandler: Lampemesteren.dk

Her har vi den traditionelle udgave – VP3, som fortsat er den udgave, som oplever den højeste efterspørgsel. Det er det sikre valg for dig, som ønsker en smuk bordlampe, som kan sætte et fantastisk præg på dit hjem.

Mange forskellige farver

Denne bordlampe kan købes i en lang række farve udover hvid. I øjeblikket er denne udgave tilgængelig i farverne gul, turkis, mat grå, rød, sølv, orange og ikke mindst sort. Det er altså mere eller mindre muligt at købe denne bordlampe i alle tænkelige farver.

Unikke kendetegn

VP3 ligner ved første øjekast en helt almindelig bordlampe, men den har sine helt unikke kendetegn. Det karakteristiske ved denne lampe er, at at man ser to cirkler svæve rundt lige overfor hinanden. Måler man på diameteren, så vil man opdage, at den nederste cirkel er præcist 1/2 så stor som den øverste. Det er en dansk klassiker, som første gang så dagens lys i 1968.

Gratis pære med i pakken

Køber du denne Verner Panton lampe hos den anbefalede forhandler, så får du en gratis pære med i prisen. Der er ligeledes mulighed for at vælge mellem andre type pærer, hvilket du kan vælge, når du bestiller lampen.

verner patton vp3

Specifikationer

 • Diameter: 23 cm.
 • Højde: 50 cm.
 • Vægt: 4,5 kg.
 • Lyskilde: Maksimum 40 W

VP4 bordlampe

verner panton bordlampe flowerpotPris: Fra 1995 kr.

Forhandler: Lampemesteren.dk

Dernæst må man ej forglemme Verner Panton VP4, som også er en meget populær udgave. Denne bordlampe har efterhånden fået et stort gennembrud på det danske marked.

Traditionelle og friske farver

Ligesom det gjorde sig gældende for VP3, så kan denne udgave naturligvis også købes i flere forskellige farver. Først og fremmest kan man vælge den traditionelle hvide bordlampe, som er det sikre valg. Er du til mere friske og iøjnefaldende farver, så kan du også købe Verner Panton VP4 i farverne messing, kobber eller sølv. Udgaven findes også i sort, som ligeledes er en klassisk farve.

Lampehoved på skrå

VP4 skiller sig bl.a. ud med sit lampehoved, som er på skrå. Det er en flot detalje, som gør udgaven helt speciel. Derudover er det værd at bemærke, at ledningen rent faktisk indgår som et vigtigt designelement. Sidst, men ikke mindst skiller denne bordlampe sig også ud med sin lette og elegante fod. Denne elegante fod er med til at sætte prikken over i’et på et fremragende design.

Det er også værd at bemærke, at den både er væsentligt lavere og lettere end VP3. Denne Verner Panton bordlampe fylder dermed kun ganske lidt i boligen og byder på et moderne look.

verner patton vp4

Specifikationer

 • Diameter: 23 cm.
 • Højde: 35,9 cm.
 • Vægt: 1,2 kg.
 • Lyskilde: Maksimum 40 W

Kan jeg købe en bordlampe på tilbud eller udsalg?

Selvom det er svært at finde en Verner Panton bordlampe på tilbud, så er det ikke umuligt. Vi brugte kun fåverner patton bordlampe tilbud minutter på at finde en online forhandler, som har et stort udsalg med Verner Panton – her i blandt deres lækre bordlamper fra serien FlowerPot.

Der er tale om Designdelicatessen.dk, som i øjeblikket har tilbud på stort set alle lamper fra Verner Panton. I den forbindelse kan du spare 20 % af prisen, hvilket giver dig mulighed for at gøre en ualmindelig god handel. Vi er dog ikke klar over, hvor længe dette udsalg varer.

Vi vil holde jer orienteret, hvis vi får øje på flere gode udsalg / tilbud på bordlamper fra Verner Panton.

1 Comment

 1. Jeg har et spørgsmål om flower pot bordlampe i postkasse rød, er der et sted man jan købe den.

  Mvh
  Jonna Sørensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *