Selvom du måske bedst kender Vipp for deres pedalspand, sæbedispenser og vasketøjskurv, så har Vipp også haft succes med deres håndklæder. Vipp håndklæder har været populære på det danske marked i en lang årrække, og det er der naturligvis flere gode grunde til. I artiklen skal vi se på, hvad der er så specielt ved håndklæderne fra Vipp.

Indhold

Klassiske håndklæder i høj kvalitet

vipp håndklæderPris: 799 kr. (pakke á 4 stk.)

Forhandler: Livingshop.dk

Interesserer du dig hverken for design eller kvalitet, når du køber nye håndklæder, så skal du ikke købe Vipp håndklæder. Sætter du derimod pris på flot design og kvalitet i særklasse, så vil disse håndklæder helt sikkert være noget for dig.

Hvid, sort og grå

Der er tale om klassiske håndklæder, som kan købes i de mest almindelige farver, som er sort, hvid og grå. Når du skal købe håndklæder fra Vipp, skal du være opmærksom på, at du ikke blot kan købe ét stk ad gangen. Håndkæderne sælges nemlig i pakker á 4 stk. I pakken får du 2 stk. håndklæder og 2 stk. badehåndklæder. Håndklæderne bliver leveret i en flot og elegant gaveæske. Når du foretager en bestilling hos Livingshop.dk, så er det vigtigt, at du husker at angive den ønskede farve. Det er desværre ikke muligt at kombinere flere farver.

Fantastisk kvalitetVipp håndklæder tilbud

Det er ikke nogen hemmelighed, at Vipp håndklæder byder på en høj kvalitet udover det sædvanlige.
Ligesom det gør sig gældende for Vipp’s øvrige produkter, så er der naturligvis kun anvendt de bedste materialer. Alle deres håndklæderne er fremstillet i 65 % bomuld og 35 % bambus. Dermed kan du forvente bløde og behagelige håndklæder, som vil holde sig pæne i mange år fremover. Såfremt et eller flere håndklæder bliver beskidte, kan de naturligvis vaskes i vaskemaskinen ved 60 grader. Der er ligeledes mulighed for at putte håndklæderne i tørretumbleren – dog ved laveste temperatur.

Du kan forkæle dig selv eller en du holder ekstra meget af med håndklæder fra Vipp. Det er den perfekte gaveidé til manden eller kvinden i anledning af fødselsdag, jul eller en helt tredje begivenhed.

Kan jeg købe Vipp håndklæder på tilbud?

Vi har gennemsøgt internettet og besøgt mere end 15 forhandlere af Vipp. I den forbindelse er det desværre ikke lykkedes os at finde et decideret tilbud på de populære håndklæder. Prisen på 799 kr. er den pris, som du vil finde hos langt de fleste forhandlere. Vi anbefaler at købe Vipp håndklæder hos Livingshop.dk, fordi de tilbyder gratis fragt (v. køb over 399 kr.) og hurtig levering. Vi opdaterer denne artikel, såfremt vi støder på tilbud hos danske forhandlere.

Specifikationer

  • Mål – håndklæde: 50 x 100 cm.
  • Badehåndklæde: 75 x 135 cm.
  • Materiale: Bomuld og Bambus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *