Sæt prikken over i’et på dit badeværelse eller køkken med en Vipp hylde. Når du har læst denne artikel, vil du være klogere på, om en hylde fra Vipp vil passe designmæssigt ind i dit hjem. Vi giver dig det fulde overblik over, hvad der er så specielt hylderne fra Vipp. Du får desuden inspiration til, hvordan du kan skabe det flotteste look med en hylde fra det kendte danske designmærke.

Indhold

Vipp hylder

vipp hyldePris: 1299-1999 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

Efterspørgslen på Vipp hylder er mere eller mindre eksploderet de seneste år. Trods den høje pris så er danskerne vilde med de unikke hylder fra det kendt designermærke. Salget af nye- og brugte hylder går stærkere end nogensinde før, hvilket har gjort det svært for Vipp at følge med den høje efterspørgsel.

Lille og stor hylde i sort eller hvid

Det er vigtigt at være opmærksom på, at der ikke kun findes én Vipp hylde. Når du skal bestille en hylde, skal du nemlig først og fremmest vælge den ønskede farve. Du skal vælge mellem sort og hvid, som er de klassiske farver inden for Vipp design. Når du har valgt farve, skal du vælge den ønskede størrelse. Hylderne er lavet i to udgaver – lille og stor. Den lille måler 50 cm. i bredden, mens den store måler 100 cm. i bredden. Prisen afhænger naturlig af, om du vælger hylden i stor eller lille. Hylderne koster henholdsvis 1299 kr. og 1999 kr.

Praktiske og stilrene hylder

Uanset om du køber et Vipp tandkrus, pedalspand eller en hylde, så kan du være sikker på, at kvalitet, vipp hylderfunktionalitet og design er i orden. Her kan du i hvert fald købe en Vipp hylde, som er både praktisk og dekorativ. Det er en elegant hylde med flotte kanter og detaljer. Der er lavet en lille fordybning i hyldens nederste flade, hvor man har valgt at placere en praktisk silikonemåtte. Det er en praktisk detalje, fordi dette underlag skåner bl.a. glas og porcelæn. Dermed risikerer du ikke, at din hylde eller porcelæn bliver ridset.

Perfekt til opbevaring og pynt

Disse Vipp hylder er først og fremmest oplagte at bruge til opbevaring. Der er rig mulighed for bl.a. at opbevare glas, skåle, piskeris, opbevaringsglas osv. på disse hylder. Du kan selvfølgelig også bruge dine hylder som pynt, hvor du kan have billeder, kunst, vaser o.l. stående. Mulighederne er mange, og det er kun op til dig at vurdere, om du vil bruge hylderne til opbevaring og / eller pynt.

Gode materialer og nem opsætning

hylde vippDet kommer højst sandsynligt ikke som den store overraskelse, at en Vipp hylde er fremstillet i de bedste materialer. Hylderne er fremstillet af pulverlakeret aluminium samt rustfrit stål. Du behøves ikke være den store gør-det-selv mand for at sætte disse hylder op i dit køkken eller badeværelse. Der medfølger nemlig et et usynligt beslag, som du skal bruge til opsætningen. Dermed kan du klare opsætningen i løbet af ganske kort tid.

Købe brugt Vipp hylde – go eller no go?

Kigger man på salgssider som Den Blå Avis samt Gul og Gratis, så vil man opdage, at mange efterspørger en brugt Vipp hylde. Den primære årsag til at købe en brugt hylde er, at man kan spare penge. Dog er det vigtigt, at man sikre sig, at hylden er i perfekt stand før køb. Vi anbefaler aldrig, at man køber en hylde uden at have set den i virkeligheden.

Specifikationer

Mål (lille): 23 x 50 cm. (højde x bredde)

Mål (stor): 23 x 100 cm. (højde x bredde)

Materialer: Pulverlakeret aluminium og rustfrit stål

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *