Går man op i kvalitet og design, så kan man næsten ikke komme udenom at eje en Vipp pedalspand. Der er tale om en vaskeægte klassiker, som første gang kom på markedet i 1939. Inden for Vipp pedalspande findes der en række forskellige modeller, som vi vil kigge nærmere på i denne artikel. Vi præsenterer dig for den mest populære Vipp skraldespand igennem tiden, ligesom vi omtaler alle de øvrige pedelspande. Pedalspanden er også kendt som toiletspand og skraldespand, da den kan anvendes til forskellige formål.

Indhold

Vipp 13 pedalspand

vipp 13 pedalspandPris: 1599 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

Skal vi pege på den mest populære Vipp pedalspand, så må valget falde på denne Vipp 13. Denne model har været et hit i en lang årrække og pynter i dag i mange tusinde danske hjem.

Flere farver og høj kvalitet

Denne klassiske pedalspand kan købes i farverne hvid og sort. Pedalspanden består af gummi og det fineste kvalitetsstål, så der er bestemt ikke sparet på de anvendte materialer. Vipp 13 skiller sig ud ved at have en unik feature bestående af en specialdesignet dæmpermekanisme, som er med til at give en blid, skånsom og lydløs lukning af låget.

Toiletspand og skraldespand

Det er mest almindeligt at bruge Vipp 13 som toiletspand, men den kan også bruges som skraldespand. Pedalspanden har en kapacitet på 4 liter, så du er ikke tvunget til at tømme den konstant. Denne model er desuden udstyret med en gummiring i bunden, hvilket er med til at skåne sarte overflader. Kigger man på pedalspandens indre, så er der en udtagelig inderspand, som er fremstillet i galvaniseret stål. Denne model er den mindste og samtidig billigste spand fra Vipp.

 • Mål: H 30 cm. x Ø 25 cm.
 • Kapacitet: 4 liter

Vipp 14 toiletspand

vipp 14 toiletspandPris: 1799 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

Vipp 14 er mest egnet til at blive brugt som toiletspand, hvor den vi passe godt sammen med en tilhørende toiletbørste. Dog kan den også sagtens bruges på kontoret eller på køkkenet, hvis man ønsker det. Ligesom det gør sig gældende for de øvrige Vipp pedalspande, så findes denne model også i henholdsvis sort og hvid.

Tilpas kapacitet på 8 liter

Der er rigtig mange danskere, som vælger at købe Vipp 14 på grund af dens størrelse. Den har en volume på 8 liter, hvilket mange synes er en tilpas kapacitet. Den fylder minimalt på badeværelset eller i køkkenet og er desuden nem at rengøre og vedligeholde.

 • Mål: H 37 cm. x Ø 30 cm.
 • Kapacitet: 8 liter

Vipp 15 spand

vipp spand 15Pris: 2099 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

Her er endnu et eksempel på en meget populær Vipp pedalspand, som er modellen Vipp 15. Designmæssigt minder den meget om Vipp 13, men den skiller sig ud ved at have en anden form, og den er væsentligt større. Kvalitetsmæssigt er den identisk med de øvrige pedalspande, hvor der er blevet anvendt de samme gode materialer.

Stor volume

Her har du mulighed for at købe en Vipp pedalspand med en kapacitet på hele 14 liter. Modsat den førnævnte spand, så er denne pedalspand mere egnet til at bruge i hele huset. Du kan bruge den i soveværelset, køkkenet, badeværelset eller i et helt fjerde rum. Til sammenligning er den næsten dobbelt så høj som modellen Vipp 13.

 • Mål: H 52 cm. x Ø 30 cm.
 • Kapacitet: 14 liter

Vipp 16 pedalspand

Vipp 16Pris: 2299 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

Vipp 16 er en af de mindre kendte modeller, men den er ikke desto mindre værd at nævne. Det er den næststørste Vipp pedalspand på markedet med en kapacitet på 18 liter.

Perfekt skraldespand til køkkenet

Denne model er ideel til køkkenbrug, da den har en stor volume. Den kan dermed indeholde en stor mængde skrald og vil desuden pynte i ethvert køkken. Du har desuden mulighed for at vælge den farve, som vil passe ind i dit køkken.

 • Mål: H 62 cm. x Ø 30 cm.
 • Kapacitet: 18 liter

Vipp 17 skraldespand

Vipp_pedalspand_17_sortPris: 2799 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

Modsat mange af de andre Vipp spande, så er denne ikke egnet til at blive brugt som toiletspand.

Stor og moderne skraldespand

Ønsker man en lille og praktisk toiletspand, så skal man ikke vælge denne. Har man derimod brug for en stor og flot skraldespand til køkkenet, så vil det være oplagt at købe Vipp 17. Den kommer nemlig med en volume på 30 liter og er dermed den største Vipp pedalspand i rækken. Det er tilmed også den dyreste af de mange modeller, hvor man får kapacitet for alle pengene.

 • Mål: H 72 cm. x Ø 30 cm.
 • Kapacitet: 30 liter

Gode tips til vedligeholdelse

Slutteligt kan du læse vores bedste tips til vedligeholdelse af din Vipp spand:

 • Rengør din spand med en ren og blød fiberklud
 • Afmonter alle gummidele, hvis du vil rengøre spanden grundigt
 • Anvend glasrens eller sprit, hvis du ønsker at fjerne pletter
 • Hold rustfrit stål tørt og rent for at undgå permanente pletter
 • Fjern kalkpletter med knofedt, en svamp og sæbevand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *