En Vipp sæbedispenser er en sikker vinder, hvis man leder efter en moderigtig sæbedispenser fra et anerkendt designmærke. I denne artikel skal vi kigge på sæbedispensere fra Vipp, som kan købes i forskellige farver. Vi vil ligeledes komme ind på tilbud og udsalg, som mange af vores besøgende og læsere har efterspurgt.

Indhold

Den klassiske Vipp sæbedispenser

Vipp sæbedispenser

Pris: 799 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

Vi starter ud med at kigge nærmere på den klassiske sæbedispenser fra Vipp, som kan købes i farverne hvid og sort.  Det er klassikeren, som i dag står og pynter i mange tusinde danske køkkener og badeværelser.

Sæbedispenser i højeste kvalitet

Denne moderne sæbedispenser er uden undtagelser lavet af de bedste materialer. Den er fremstillet i det fineste stål og gummi. Ydermere er den udstyret med en specialdesignet pumpe, som sikre den letteste mulige betjening. Takket være de gode materialer har sæbedispenseren en formidabel holdbarhed.

Det er en let håndterlig sæbedispenser, som kan bruges af selv helt små børn. Pumpehovedet er forholdsvis stort, sort vipp sæbedispenserhvilket gør, at man blot kan bruge én hånd. Dispenseren har ligeledes en tilpas pumpekapacitet, så der altid kommer en tilpas mængde sæbe ud. Størrelsesmæssigt har denne sæbedispenser en meget almindelig størrelse, som du kender fra lignende produkter. Kapacitetsmæssigt er det også en ganske fin sæbedispenser, da den kan rumme op til 400 ml. sæbe.

Høj stabilitet og ingen ridser

I bunden af denne flotte sæbedispenser er der monteret en lille, praktisk gummiindsats. Takket være
denne gummiindsats kan du være sikker på, at dispenseren står godt og sikkert på bordet. Derudover er denne gummiindsats også med til at beskytte bordet imod ridser og øvrige skader. Dermed behøves du ikke bekymre dig for, om dit fine bord i køkkenet eller på badeværelset bliver ridset.

Dispenseren er egnet til at blive placeret på alle slags overflader.

Klassisk, moderne og tidsløst design

sæbedispenser vippDesignet har naturligvis også en indflydelse på den store popularitet, der er kommet omkring denne Vipp sæbedispenser. Du får nemlig en sæbedispenser med det klassiske Vipp design, da den formmæssigt og materialemæssigt minder meget om Vipps øvrige produkter. Derudover er det klassisk, at Vipp fokuserer på et simpelt, men stilfuldt design. Slutteligt er det meget typisk for Vipp kun at fremstille deres produkter i klassiske farver som sort og hvid.

Det er et genkendeligt design, som enhver dansker vil vide er fra Vipp. Selvom det er en forholdsvis lille genstand, så er den med til at skabe et mere stilfuldt hjem med sin tilstedeværelse. På grund af det tidsløse design er det ikke et produkt, man behøves skifte ud de første mange år. Stilmæssigt vil den passe perfekt ind i et badeværelse, hvor der måske allerede står en vasketøjskurv, pedalspand og toiletbørste i samme stil.

Simpel vedligeholdelse

Nu hvor både design og kvalitet er i top, er det endnu en fordel, at denne Vipp sæbedispenser også er nem at vedligeholde. Nedenfor får du et kort overblik, hvordan du vedligeholder din sæbedispenser korrekt:

  • Opfyldning af sæbe: Er din sæbedispenser ved at være tom, så kan du nemt skrue toppen af og fylde den op. Før du fylder den op, anbefaler vi, at du skyller dispenseren og pumpehovedet med varmt vand.
  • Rengøring af rustfrit stål: Som bekendt er sæbedispenseren til dels fremstillet i rustfrit stål. sæbedispenserDet er vigtigt, at man rengører det skånsomt, hvis man vil bevare det flotte look. Som udgangspunkt anbefaler vi at anvende en mikrofiberklud til formålet.
  • Rengøring af øvrige overflader: De øvrige overflader (sorte og hvide overflader) kan rengøres med en ren og fugtig klud eller børste.
Bemærk: Sæbedispenseren kan ikke tåle at komme i opvaskemaskinen

Gratis reparation af beskadiget sæbedispenser

Man betaler en forholdsvis høj pris for en Vipp sæbedispenser, og man forventer dermed også, at kvaliteten er i top. Man kan dog aldrig sikre dig 100 % imod, at man kan få problemer med varen på længere sigt. Hvis din sæbedispenser går i stykker, skal du tage kontakt til den butik, hvor du købte varen. Det kan f.eks. være, at toppen eller pumpen går i stykker, eller hvis du oplever rustpletter. Der findes altid reservedele til varen, så du kan købe en ny pumpe eller top, hvis der er behov for det.

Vipp vægmonteret sæbedispenser

vipp sæbedispenser vægmonteretPris: 849 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

Ligesom det er muligt at købe en vægmonteret toiletbørste, så er det naturligvis også muligt at købe en vægmonteret sæbedispenser. Den vægmonterede model er naturligvis i samme størrelse, farve og kapacitet som den klassiske model. Den eneste forskel er, at den kan hænges op på væggen, hvilket er ganske smart.

Prisen er desuden en anelse højere, fordi der medfølger udstyr til montering.

Monteringsbeslag medfølger

Det kræver hverken særligt meget tid eller kræfter for at montere denne sæbedispenser. Med i pakken får du et monteringsbeslag, som du skal bruge, når du skal montere dispenseren på væggen. Du bør dog være forsigtig, når du skal montere den. Det er vigtigt, at den monteres korrekt, hvis man vil undgå skader på væg eller sæbedispenser. Du kan med fordel bruge den medfølgende monteringsguide.

Ikke egnet til badet

Selvom det er en sæbedispenser med vægophæng anbefaler vi ikke, at man bruger den i badet. Bruger Vipp sæbedispenser med vægophængman den i badet, vil der med stor sandsynlighed løbe vand ind i pumpen. Derfor er det mest praktisk at hænge den op i køkkenet eller på badeværelset ved siden af håndvasken.

Vipp sæbedispenser tilbud – Er det muligt?

Leder du efter en hvid eller sort Vipp sæbedispenser på tilbud, så er dine muligheder relativt begrænsede. Der er tale om et kendt design, som sjældent kan købes til nedsat pris. Vipp ønsker at bevare en vis eksklusivitet, og derfor vil prisnedsættelse ikke være ideelt. Dermed ikke sagt at det er helt umuligt at finde et tilbud eller udsalg. Priserne du er blevet præsenteret for i artiklen er meget almindelige på det danske marked. Prisforskellen fra forhandler til forhandler er generelt minimal. Man skal derfor ikke være alt for håbefuld med hensyn til at finde et godt tilbud.

Specifikationer

  • Kapacitet: 400 ml.
  • 13 x 8 cm.
  • Farver: Hvid og sort

Læs også:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *