I 1992 arbejdede Vipp intensivt med produktudvikling, hvor de bl.a. udviklede den velkendte Vipp toiletbørste. Kender man til Vipp spanden, så er man ikke i tvivl om, at der er mange designmæssige fællestræk. Det er stifterens datter, Jette Egelund, som har stået for design og udvikling af toiletbørsten, som er blandt Vipp’s mest populære produkter i øjeblikket. Under udviklingen blev der ikke arbejdet ud fra hverken tegninger eller specifikationer, men udelukkende på baggrund af et indgående materialekendskab og en unik sans for mode og design.

Indhold

Vipp toiletbørste i sort og hvid

vipp toiletbørste
Livingshop.dk

Pris: 1249 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

Efterspørgslen på den flotte Vipp toiletbørste i tidsløst design er steget og steget de seneste år. Toiletbørsten er produceret i farverne hvid og sort, men de har kun den sorte udgave på lager hos den henviste forhandler. Under udviklingen af denne toiletbørste har Vipp haft stor fokus på, at toiletbørsten skal kunne holde mange år fremover. Vipp har sikret lang holdbarhed ved udelukkende at anvende de bedste materialer, ligesom de har udstyret børsten med udskiftelige børster og inderrør. Du kan nemt og hurtigt skifte børstehovedet ved behov. Hos Livingshop kan du tilkøbe et børstehoved til en overkommelig pris. Dermed slipper du for at skulle ud og investere i en helt ny toiletbørste, hvis børstehovedet bliver slidt med tiden. Et ekstra børstehoved koster 60 kr. pr. stk.

Stabilitet, design og kvalitet

vipp toiletbørste stål
Livingshop.dk

Vipp har med vilje udstyret toiletbørsten med en ekstra tung bund, da det gør toiletbørsten mere stabil. Med denne Vipp toiletbørste kan du tilføje mere stil og elegance til dit badeværelse. Modsat almindelige toiletbørster kan man med god samvittighed have denne børste stående fremme på badeværelset. Man må betegne Vipp toiletbørsten som den mest stilrene toiletbørste på markedet. Toiletbørsten imponerer bl.a. ved at være både lufttæt og lugtfri, ligesom den er fremstillet i det bedste pulverlakeret stål og gummi. Takket være en praktisk gummiring i toppen kan man være sikker på, at børsten lukker helt tæt.

Vægmonteret toiletbørste

Hos Livingshop finder du ligeledes en vægmonteret toiletbørste, som du nemt og hurtigt kan hænge op på din væg på badeværelset. Prisen er den samme, uanset om du køber den almindelige eller den vægmonteret toiletbørste. Vi har forsøgt at finde den billigste forhandler, hvor vi har fundet frem til Livingshop.dk med en fast pris på 1249 kr. inkl. fragt.

Nem vedligeholdelse

Ligesom det gør sig gældende for Vipp’s øvrige produkter er det også nemt at vedligeholde denne Vipp toiletbørste. De lakerede overflader kan du rengøre med en fugtig klud, ligesom du kan rengøre den sorte overflade med en blød børste og en fugtig klud. Det er altså nemt at holde denne Vipp toiletbørste ren og pæn året rundt.

Mål: Ø 9 x H 43,5 cm.

2 Comments

 1. Hej
  Jeg har et spørgsmål ifb med holdbar af vipp toiletbørsten
  Jeg købte for nogle år siden en toiletspand og en toiletbørste (crome farvet)
  Nu er toiletbørste holderen ( udvendig) blevet skæv og den er ligesom gået fra i bunden og står ikke plant på gulvet mere
  Da jeg i sin tid investerede i et vipp sæt til badeværelset, havde jeg forventet at det kunne holde i mange år.
  Mit spørgsmål er nu, hvor jeg kan henvende mig ift mit problem ?
  Jeg vil nødig skulle erkende, at et vipp produkt , som jeg har været glad for og stolt over at eje – tilsyneladende ikke lever op til de krav, som jeg forventer
  PS jeg vil gerne sende foto af toiletbørsten og eller selve børsten
  Håber I kan hjælpe ift mit problem og/eller oplyse mig om, hvor jeg kan henvende mig
  Mvh
  Helle Sandvei, farsø

  1. Hej Helle,

   Først og fremmest er jeg ked af at høre om din uheldige oplevelse med din Vipp toiletbørste. Når man køber dyre produkter fra kendte designmærker, vil det være naturligt at stille høje krav til kvaliteten og holdbarheden. Det undrer mig, hvordan holderen kan blive skæv udvendigt og samtidig er gået fra i bunden. Såfremt du kun har haft glæde i dit Vipp sæt i få år, og hvis du har behandlet dine Vipp produkter forsvarligt, så burde holdbarheden være væsentligt længere.

   Nu er det vigtigt at bemærke, at Designtop hverken er producent eller forhandler af Vipp produkter. Dog har vi et indgående kendskab til producenten og har en vis viden om, hvad man kan gøre i disse situationer. Først og fremmest vil vi anbefale dig at tage direkte kontakt til den forhandler, hvor du har købt din Vipp toiletbørste. Som udgangspunkt får man 10 års garanti på Vipp pedalspande og 2 års garanti på alle andre produkter. Hvis forhandleren lever op til sit ansvar, bør de enten tilbyde reparation eller gratis ombytning. Såfremt forhandleren ikke ønsker at hjælpe, kan du tage kontakt til Vipp – De kan kontaktes på info@vipp.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *