Skal dit badeværelse være topmoderne, så er det vigtigt at tænke over hver eneste lille detalje. En toiletpapirholder vil ikke være nogen undtagelse, og det er heldigvis muligt at erhverve en flot toiletrullebeholder. Der findes ikke blot én Vipp toiletrulleholder, men hele 2 forskellige udgaver. Der er tale om udgaverne 3 og 4. I artiklen kan du læse, hvad der er forskellen på de to udgaver.

Indhold

Vipp 3 toiletrulleholder

vipp toiletrulleholder 3Pris: 1399 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

Her ser du muligvis den mest stilrene og elegante toiletrulleholder på markedet. Det er modellen 3, som uden sammenligning er den mest populære model. Det er samtidig den dyreste udgave, som dog vil være et must-have, hvis man skal sætte prikken over i’et på et flot badeværelse.

Stilren og praktisk lukkemekaniske

De stilrene kanter vil være det første man lægger mærke til, når man ser denne toiletrulleholder. Designmæssigt er der ikke noget negativt at kommentere, og det er der heller ikke, hvad angår den tilstedeværende lukkemekanisme. Holderen er fremstillet i massivt rustfrit stål og forventes derfor at have en lang levetid. Den diskrete åbne- og lukkemekanisme tager udgangspunkt i, at man kan skifte rullen ved et forsigtigt løft i tværstangen. Lukkemekanismen består af CNC fræsede stålgavle, som du kan få et indtryk af, hvordan fungerer på ét af produktbillederne. Dermed er det både hurtigt og nemt at skifte rullen, når der er behov for det. Det kan desuden gøres af både børn og voksne, da mekanismen er så brugervenlig.

Denne Vipp toiletrulleholder stammer fra produktserien “Vipp Bathroom Accessories”, hvor der indgår vipp toiletrulleholdermange andre produkter. Hele designprocessen er blevet nøje specificeret på forhånd for at skabe et stilrent produkt i højeste kvalitet. Der er langt hen af vejen anvendt slebet rustfrit stål, mens der også er anvendt gummi-indlæg.

Mange matchende Vipp produkter

Denne Vipp toiletrulleholder vil passe ekstra godt ind i dit køkken, hvis du i forvejen ejer Vipp produkter. Som du kan se på billedet, matcher den nemlig både den populære Vipp skraldespand, toiletbørste, sæbedispenser og krog. Holderen vil dog også sagtens kunne pynte på badeværelset, selvom du ikke nødvendigvis ejer matchende produkter. Det er en stilren og tidløs toiletrulleholder, som er et vaskeægte designikon.

Specifikationer

 • Mål: 17 x 8,5 cm. (længde x bredde)
 • Materialer: Rustfrit stål og gummi

Vipp 4 reserverulleholder

vipp 4 reserverulleholderPris: 699 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

I mange situationer kan det være praktisk med en reserverulleholder, hvilket du kan få ved at købe denne udgave. Denne udgave tager udgangspunkt i mange af de samme designelementer som udgave nr. 3, men der er alligevel tale om en lidt anden stil.

Dekorativ toiletrulleholder – den ekstra rulle

Først og fremmest vil denne reserverulleholder fungerer perfekt med den “almindelig” Vipp toiletrulleholder. Den vil desuden være praktisk at have på badeværelset, da det altid er rart med en ekstra rulle toiletpapir. Denne toiletrulleholder bliver brugt i private hjem såvel som offentlige steder og institutioner. Det er en vægmonteret udgave, som man hurtigt kan sætte op på badeværelset.

Selvom det ikke er den vigtigste designenhed på et badeværelse, så vil en Vipp toiletrulleholder alligevel være med til at skabe en helhed. Denne reserverulleholder byder på et enkelt og samtidigt eksklusivt design.

Specifikationer

 • Mål: 7 x 19,5 cm.
 • Materialer: Massivt rustfrit stål og gummi

1 Comment

 1. Hej Desingtop
  Giv mig et rigtig godt samlet tilbud på følgende 3 vipp produkter.
  Vipp 3 toiletrulleholder, Vipp 4 reserverulleholder og Vipp Bruseskraber Tilt 2.
  På forhånd tak.
  Tommy Østermark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *