Vipp

Vipp
Livingshop.dk

Interesserer man sig for dansk design, så er Vipp en virksomhed, man skal kende til. Vipp blev grundlagt i 1939 af ægteparret Marie Axelsen og Holger Nielsen. Marie er uddannet frisør, og hun vælger at opfylde sin store drøm om at åbne sin helt egen frisørsalon. Mange år forinden har Holger åbnet en metalvarefabrik, som skal vise sig at blive startskuddet til noget meget stort. Marie har en begrænset kapital til åbning af den nye frisørsalon og beder derfor Holger om hjælp til nogen praktiske opgaver. Hun beder bl.a. sin mænd om at lave en praktisk skraldespand, som Holger straks går i gang med. Efter intensiv arbejde kan Holger præsentere hans kone for en ny metalspand, hvilket vækker stor begejstring.

Holger Nielsen er ikke uddannet designer, men man kan godt betegne ham som kunstner. Der var et citat, som Holger brugte meget i sin hverdag: “Godt design går aldrig af mode”. Uanset om man er vild med Vipp’s produkter eller ej, så må man være tilbøjelig til at give Holger ret. Designmæssigt er der nemlig kun sket ganske få ændringer, siden den første metalspand blev produceret i 1939.

I 1992 overtager Jette Egelund sin fars virksomhed og står i dag for den daglige drift af virksomheden. Jette ønskede ikke, at virksomheden skulle blive solgt og valgte derfor at lære alt fra bunden med en drøm om, at Vipp også ville være en succes i fremtiden. Hun voksede op med Vipp spanden og havde et ønske om, at andre danskere også kunne få glæde af den funktionelle spand. Jettes hårde arbejde og engagement har gjort, at Vipp i dag er et af de mest anerkendte mærker indenfor design og boligindretning.

Vipp produkter
Livingshop.dk

Indhold

Vipp produkter

Hvis man tror, at Vipp kun har produceret én spand, så tager man fejl. Siden lanceringen af den første spand er sortimentet blot blevet større og større. Den originale spand kan i dag købes i fem forskellige størrelser. Derudover er produktporteføljen blevet udvidet med nye produkter til køkken og badeværelse. Chefdesigneren hos Vipp hedder Morten Bo Jensen, og han står bag mange af de nye produkter. Vipp er en producent, som udbyder funktionelle og karakteristiske produkter, hvor der er blevet anvendt unikke fremstillingsprocesser og udelukkende materialer i høj kvalitet. Vipp producerer tidsløse produkter, som vil passe i langt de fleste danske hjem.

Vipp’s produkter består af både nye og gamle produkter, som tager udgangspunkt i mere end 70-årige tradition indenfor anvendelse af stål og gummi. Når Vipp udvikler og producerer nye produkter har de altid et mål om at gøre det bedre end konkurrenterne. Det handler ikke blot om, at det skal være nyt og anderledes, da det også skal være mere funktionelt end de eksisterende produkter. I Vipp’s store produktsortiment har de f.eks. en opvaskebørste, som skiller sig ud fra de eksisterende produkter på markedet. Børsten er fremstillet i massivt stål og gummi, men man har også haft miljøet med i tankerne under udviklingen. Opvaskebørsten er miljøvenlig, da den har en lang holdbarhed og desuden har et udskifteligt børstehoved.

Som bekendt har Vipp mange års erfaring inden produktdesign, hvor der fokuseres på mekanik, funktion og materialer. Vipp bruger mange ressourcer på at vælge de helt rette detaljer, æstetik m.m. for at opnå det bedste resultat. Det eneste kunderne skal tage stilling til er henholdsvis dimensioner, farve og udstyr. Under udvikling og produktion af Vipp’s produkter bliver intet overladt til tilfældighederne. Alt er tænkt ned til mindste detalje, da alle produkter skal være perfekte, hvad angår kvalitet og funktionalitet.

D. 1. december 2011 kunne Vipp for første gang lukke dørene op for Vipp Flagship Store i København. I den 150 kvadratmeter store butik kan man opleve Vipp’s komplette udvalg. Udvalget består af køkken- og badmoduler, ligesom den klassiske pedalspand og den stilrene vasketøjskurv naturligvis er repræsenteret.

Her på siden finder du anmeldelser / guides omkring følgende produkter fra Vipp:

Om Vipp
Livingshop.dk

Forhandlere af Vipp

Som du allerede er blevet præsenteret for, har Vipp for nyligt (2011) åbnet en butik i København. Det er foreløbigt deres eneste butik i Danmark, men der er naturligvis mange andre forhandlere af Vipp. Ligesom det gør sig gældende for de øvrige omtalte designermærker her på siden, tager vi kun udgangspunkt i online forhandlere. Nedenfor bliver du præsenteret for en række forhandlere, som vi kan stå indenfor for:

  • Livingshop.dk – Sætter man pris på et stort udvalg, når man skal shoppe Vipp produkter, så er Livingshop den dette forhandler. Hos denne forhandler finder du producentens mest populære produkter, som kan erhverves til overkommelige priser. Her finder du f.eks. den populære pedelspand, ligesom du kan shoppe toiletbørster, tandbørsteholdere, poser og meget mere. Køber du varer for minimum 399 kr., vil fragten være kvit og frit.
  • Magasin.dk – Det er de færreste, der er klar over, at Magasin forhandler Vipp produkter, men det er ikke desto mindre en realitet. På Magasins hjemmeside finder du et stort udvalg af Vipp produkter. I skrivende stund har Magasin et udvalg på 65 produkter fra Vipp. Det er i den forbindelse helt op til dig, om du handler i Magasins fysiske butikker eller på deres webshop. Det kan dog anbefales at handle på nettet, hvis du vil være sikker på at finde det største udvalg. Fragten koster kun fra 25 kr., og du får leveret dine varer indenfor 1-3 hverdage. Du kan desuden bytte dine varer i alle deres forretninger og har 30 dages fuld returret.

Har du lyst til at læse mere om Vipp’s historie, vision og værdier, så kan du besøge deres hjemmeside på følgende link: https://www.vipp.com/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *