At vælge den stol du eller dine kollegaer skal sidde i 8 timer om dagen, 5-6 dage om ugen er ingen smal sag. Der er mange ting at overveje, heriblandt hvilket design du skal vælge, hvor komfortabel din stol skal være, hvilke personlige justeringsmuligheder du vil have, og hvem du handler hos. Alle disse faktorer forenes af dit budget, og du behøver heldigvis ikke gå på kompromis.

Indhold

First impressions last

Investerer i en stol i et design, der afspejler det miljø du vil skabe. Køber du kontorstol til chefen, skal denne vise autoritet og seriøsitet. Står du for større opgaver som at møblere hele kontorlandskaber, kan også farverne på stole såvel som andre elementer spille ind, for at skabe den gode arbejdsplads.

En stol er en del af rummet som kunden mødes med, og er dermed også en del af det indtryk du giver din kunde. Stole kan fås i forskellige luksuriøse materialer og farver, og oftest er det kun fantasien der sætter grænser.

Få den rette komfort

Mange kan få varige mén af at sidde flere timer i den samme stilling i kontorstole der ikke giver nogen støtte til lænd eller ryg. Den rette stol er en investering i din egen eller dine kollegaers sundhed på den lange bane. Mange stole kan justeres så den passer til brugeren individuelle behov, og støtter også menneskers behov for at kunne skifte mellem arbejdsstillinger.

Køb derfor en kontorstol der kan justeres i højden og i ryggen, hvor sædet gerne skal kunne vippe frem og tilbage. Armstøtter kan være gode, men må helst ikke begrænse stolen i at gå helt ind til bordet. Materialet har også betydning, da det rette sæde har god ventilation, og ikke er glat. Ydermere, skal du helst kunne trykke din lænd ind mod stolen, hvilket giver maksimal støtte op igennem ryggen.

Vælg den rette forhandler

Det kan altså betale sig at investere i stole med det rette design og komfort. Men hvilken forhandler vælger du så? Der findes mange forskellige forhandlere af kontorstole, og mange forskellige løsninger. For dig der ikke er erfaren med hvad der virker for dig, eller dig der skal handle ind til flere end dig selv, kan det være en god idé enten at handle et sted hvor du kan få eksperthjælp, eller hvor der tilbydes tilfredshedsgaranti. Kontorstole hos Dankontorstole leverer ét af de bedste produkter til prisen, til dig der ikke vil gå på kompromis på hverken komfort eller design.