Ønsker du topmoderne døre i dit hjem, så kan du sætte prikken over i’et med et Arne Jacobsen dørgreb / dørhåndtag. Vi har stiftet bekendtskab med de fantastiske dørgreb og dørhåndtag fra Arne Jacobsen, som dette blogindlæg netop skal omhandlende. I den forbindelse har vi naturligvis undersøgt, om der findes gode tilbud på nettet.

Indhold

Arne Jacobsen dørhåndtag


arne jacobsen dørgreb
Pris: 
750-874 kr.

Forhandler: VVSgiganten.dk

Her ser du et Arne Jacobsen dørgreb i messing. Denne udgave kan købes til indendørs- såvel som udendørsbrug. Prisen er fundet hos VVSgiganten.dk, som har et særdeles attraktivt udvalg af dørhåndtag fra den anerkendte danske producent. Det er et håndtag fra IKONS serien, som fortsat er en stor salgssucces på det danske marked.

Der er en ganske interessant historie bag disse Arne Jacobsen håndtag. De kom nemlig første gang til verden i 1971, hvor de blev designet til SAS Royal Hotel. Sidenhen er de blevet et hit blandt danske- og udenlandske designelskere. Ligesom du kender fra Arne Jacobsens øvrige produkter, så er der fokus på et eksklusivt design.

Messing eller rustfrit stål

Skal du købe et Arne Jacobsen dørhåndtag, så skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket materiale du ønsker. arne jacobsen håndtagOvenfor har vi udvalgt et dørgreb i messing, men udgaven findes rent faktisk også i rustfrit stål. Udgaven i rustfrit stål kan du se til højre for denne tekst. Udfordringen for dig er at finde ud af, hvilken udgave der passer bedst til dit hjem. Efterspørgslen på rustfrit stål og messing er i øjeblikket meget ligeligt fordelt. Hvilken farve der vil passe bedst til dit hjem afhænger i høj grad af din boligs og døres stil, farver m.v.

Indendørs eller udendørsbrug samt centerafstand

Det næste du skal tage stilling til er, om du skal bruge dørgrebene indenfor eller udenfor. Der er nemlig fremstillet to forskellige udgaver, hvilket er værd at være opmærksom på ved bestilling. Ydermere skal du vælge, om du ønsker udgaven med en centerafstand på 30mm eller 38mm. Centerafstanden afgiver afstanden mellem rosetten og skruehuller. Er du i tvivl om, hvilken afstand der er den rette for dig, så kan du spørge forhandleren til råds.

Modeller

Du kan nemt finde frem til den rette model ud fra nedenstående guide:

  • Model AJ97 – Egnet til indvendige døre
  • Model AJ111 – Egnet til udvendige døre

Inkl. bøsningsskruer til nem montering

Du kan her få stor glæde af et Arne Jacobsen dørgreb, som er ualmindeligt nemt at montere. Med i pakken får du et sæt med bøsningsskruer, som du skal bruge til at montere håndtaget. Det tager som udgangspunkt ikke mere end et par minutter pr. dørgreb.

Arne Jacobsen dørgreb – tilbud?

Vi vil nødig skuffe vores gæster, men desværre er realiteten den, at det er svært at finde tilbud på Arne Jacobsen dørhåndtag. Prisen er mere eller mindre den samme, uanset hvor man handler henne. Efterspørgslen på de anerkendte dørgreb er enorm, så det er tvivlsomt, at prisen vil blive sat ned lige foreløbig. Dog kan man af og til være heldig og finde tilbud på nettet. Forhandleren, vi henviser til har ingen tilbud i øjeblikket, men du kan altid holde øje med shoppen.

Skal du købe et billigt Arne Jacobsen dørgreb, så er internettet som udgangspunkt det rette sted at lede.

Læs også: Arne Jacobsen vægur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *