hay sofabord

Vil du have et bakkebord i høj kvalitet, så kan du med fordel vælge et HAY bakkebord. Bordene kan købes i forskellige farver og størrelser, hvilket du vil blive introduceret for i artiklen. Vi hjælper dig med at finde det helt rette bakkebord til dig og din stue. Der er realiteten tale om et sofabord, som dog også er kendt som et bakkebord. Vi har tidligere blogget om HAY garderobestativ, som du måske også vil finde interessant.

Indhold

Valg af HAY bakkebord

Som du allerede er blevet introduceret for, findes der ikke blot ét bakkebord. Der findes derimod en lang række borde, som kan købes i lille, medium og stor. Ydermere kan du vælge mellem forskellige størrelser, så du kan finde det perfekte bakkebord på baggrund af farve og størrelse.

HAY sofabord – Lille

hay bakkebord lilleStørrelse: Lille / Small

Pris: 1099 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

Her har vi det mindste sofabord / bakkebord fra HAY. Nu hvor der er tale om et mindste bakkebord, så kommer det nok ikke som den store overraskelse, at det også er det billigste. Modellen hedder “Small Square” og er henvendt til forbrugeren, som ønsker et mindre bakkebord til stuen.

Bakkebord i hvid eller sort

Dette sofabord kan du købe i to forskellige farver – nemlig sort og hvid. Selvom der er tale om et sofabord, så kan det naturligvis også bruges som natbord, drinksbord eller noget helt tredje. Det er et flot og elegant bord, hvor der er god plads til glas, tallerkner, bøger o.l.

Vi anbefaler, at du undersøger, om du kan nøjes med den mindste størrelse. Sammenlignet med Medium og Large er dette bakkebord nemlig betydeligt mindre. På billedet øverst i denne artikel kan du se størrelsesforskellene på disse HAY bakkebord.

  • Størrelse: 30/34 x 30 x 30 cm. (højde x bredde x dybde)
  • Materiale: Pulverlakeret stål

HAY bakkebord – Medium

hay bakkebord mediumStørrelse: Mellem / Medium

Pris: 1199 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

Kigger man på efterspørgslen, så er der ingen tvivl om, at dette bakkebord i medium er det mest populære. Danskerne foretrækker i stigende græd et mellemstort sofabord, som hverken er for stort eller småt.

Bakkebord i mange farver

Dette medium bakkebord kan efterhånden købes i alle tænkelige farver. Der er ikke kun tale om de klassiske farver som hvid, men også farver som grå, gul, rød og blå. I øjeblikket er det farverne hvid og grå, som er de mest populære. Det er uden tvivl disse to farver, som vil passe bedst ind i en stilren dansk stue. Hvis du er til en mere frisk stil, så kan du overveje en af de mange andre flotte farver.

Størrelsesmæssigt vil dette HAY bakkebord passe ind i langt de fleste stuer. Der er god plads til både mad- og drikkevarer samt diverse genstande. Det er også et oplagt bord at opbevare kaffekanden og kaffekoppen.

  • Størrelse: 40/44 x 40 x 40 cm. (højde x bredde x dybde)
  • Materiale: Pulverlakeret stål

HAY bakkebord – Stort

hay bakkebord storStørrelse: Stor / Large

Pris: 1499 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

Her har vi så det største sofabord fra HAY, som er cirka dobbelt så stort som det mindste sofabord. Dog er højden på bordet rent faktisk lavere, end det gør sig gældende for et Medium bord. Det er bordet du skal vælge, hvis du sætter pris på god plads, og hvis du i øvrigt har pladsen til det. Har du en stor stue, hvor der er behov for et nyt og flot bakkebord, så kunne dette bord være et fint valg.

Bordet kan sagtens stå alene, men vil samtidig også være oplagt at stille i grupper med flere borde. Hvis du ønsker at bruge bordet som natbord, så skal du sikre dig, at du har tilstrækkelig plads i soveværelset.

Vælg mellem grå, sort eller hvid

Ønsker du et stort HAY bakkebord, så kan du vælge mellem tre farver. De tre farver er grå, sort eller hvid, som er de klassiske nuancer. Stilmæssigt vil et bord i disse farve passe fint med matchende stole og sofa.

  • Størrelse: 35/39 x 60 x 60 cm. (højde x bredde x dybde)
  • Materiale: Pulverlakeret stål
OBS: Det store HAY bakkebord kan være bestillingsvare - Forvent 2-3 ugers levering

– Besøg producentens danske hjemmeside her: http://hay.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *