En Jacob Jensen vejrstation – også kendt som et termometer er tilegnet dig, som gerne vil holde øje med temperaturen og samtidig sætter pris på et flot designelement i din bolig. I denne artikel vil du blive præsenteret for de vejrstationer, som er designet, udviklet og produceret af Jacob Jensen. I den anledning byder producenten på tre produkter – henholdsvis et inde termometer, et ude termometer og en vejrstation.

Indhold

Jacob Jensen inde termometer

Jacob Jensen vejrstationPris: 299 kr.

Forhandler: Wupti.com

Vi kigger først og fremmest på et inde termometer fra Jacob Jensen, som er en klassiker i de danske hjem. Det er et simpelt termometer, som kan vise temperaturer fra 0 til 50 grader. Den bærer præg af et flot og stilrent design, ligesom du kender fra producentens øvrige produkter. Der er desuden hukommelse for min. og max., hvilket du kan få adgang til ved at trykke på knapperne.

Det er rigtigt nemt at aktivere og opsætte dette inde termometer, som blot skal bruge 1 x AAA batteri. Kvalitetsmæssigt finder du næppe et bedre alternativ til dette indendørs termometer.

Specifikationer

Temperaturmåling: 0-50 grader

Batteri: 1 x AAA

_________________________________________________________________________________________________________

Jacob Jensen ude termometer

Jacob Jensen termometerPris: 249 kr.

Forhandler: Wupti.com

Hvis det er vigtigt for dig at følge med i temperaturen udenfor, så skal du selvfølgelig have et termometer til udendørs brug.

Designmæssigt er dette Jacob Jensen termometer helt magen til det forrige. Dog er der forskel på temperaturmåling og pris. Den er en anelse billigere end inde termometret, og det har et større temperaturinterval. Dette pragtfulde ude termometer kan måle fra -50 til +70 grader. Det er et meget simpelt termometer, som udelukkende viser udendørstemperaturen.

Køber du dette termometer, så får du et 3-meters kabel med i prisen. Dermed har du alt det, du skal bruge til at sætte det op. Dog skal du huske at anskaffe dig 1 x AAA batteri.

Specifikationer

Temperaturmåling: -50 / +70 grader

Batteri: 1 x AAA

_________________________________________________________________________________________________________

Jacob Jensen vejrstation 2

jacob jensen vejrstation 2Pris: 599 kr.

Forhandler: Wupti.com

Leder du efter en decideret vejrstation, så er det dette produkt, du skal have fat i. Det er i realiteten et ur med dato- og tidsvisning, men det har også en række øvrige funktioner og muligheder. Takket være en intelligent sensor er det muligt at tilslutte et radiostyret signal fra Frankfurt.

Med sensoren er det ligeledes mulig at kommunikere med to andre produkter fra serien. Det er henholdsvis Hygrometer 2 og Termometer 2. Bemærk dog at disse sensorer skal købes ved siden af som tilbehør. Denne Jacob Jensen vejrstation 2 byder desuden på følgende funktioner og egenskaber:

  • Grafisk display
  • Snooze
  • Elegant design
  • Alarm

Du kan enten vælge at montere vejrstationen på væggen eller placere det på et bord eller vindueskam. Du kan selv bestemme, om data skal vises i tal eller bar-mode. Det er et kvalitetsprodukt, som er blevet rost af både forbrugere og eksperter på det danske marked.

Du kan blive klogere på, hvordan vejrstationen fungerer i nedenstående video:

Læs også: Anmeldelse af Jacob Jensen dørklokke

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *