Da den populære Kay Bojesen gyngehest kom til verden i 1936, blev den lynhurtigt et hit. Baggrunden for udviklingen af denne gyngehest var, at Kay Bojesen ikke ønskede at børn skulle kede sig. Derfor satte han sig ned og tegnede en gyngehest, som han næppe havde forestillet sig skulle blive så stort et salgshit.

Indhold

Her er den smukkeste gyngehest fra Kay Bojesen

Kay Bojesen gyngehestPris: 3450 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

Går man op i kunst og design, så bør man kende til denne Kay Bojesen gyngehest, som er blandt de mest sælgende designs sammen med bl.a. den søde zebra. Her på redaktionen er vi vilde med denne gyngehest, som har spredt glæde i de danske hjem i mange år efterhånden.

Egnet til både pynt og leg

Langt de fleste af Kay Bojesens produkter er udelukkende egnet til pynt og ikke leg. Her skiller denne gyngehest sig dog ud, da den er designet og udviklet således, at den tåler at blive anvendt som legetøj. Gyngehesten er fremstillet af massivt træ, som gør at den kan holde til lidt af hvert. Det giver dit barn mulighed for at bruge mange timer på at ride på gyngehesten og udforske sin fantasi. Selvom du ikke har små børn længere, er det et designikon, som sagtens kan pynte i hjemmet.

Den flotte Kay Bojesen gyngehest er desuden egnet til at gå i arv igennem mange generationer. Det er de færreste, der ikke vil arve et flot trædyr fra Kay Bojesen. Ikke desto mindre er det et trædyr, som kan sprede glæde hos mange børn fremover.

Unikt design og høj kvalitet

Gyngehesten er fremstillet af lakeret bøgetræ, som er både robust og har en god holdbarhed. Fra gulv til ryg måler gyngehesten 56 cm., hvilket gør den ideel for leg til mindre børn. Designet er ligeledes bemærkelsesværdigt, da Kay Bojesen har formået at tegne en gyngehest, som ikke ligner nogen andre. Den er strunk og stivbenet, men har samtidig et åbent og sødt ansigt, som bringer tillid hos enhver.

Perfekt gave til mindre børn

Vil du et gøre et mindre barn glad, så er det her den perfekte gave. Prisen er naturligvis en anelse høj, men det må man forvente, når der er tale om et mærke som Kay Bojesen, og når holdbarheden er formidabel.

Den søde Kay Bojesen gyngehest vil være ideel at give i gave i forbindelse med barnedåb, fødselsdag og jul. Selvom det er en stor og forholdsvis tung gyngehest, så kan den sendes ganske gratis med posten til din adresse.

Specifikationer

  • Højde: 57,7 cm.
  • Bredde: 24 cm.
  • Dybde: 86,5 cm.
  • Materiale: Lakeret bøgetræ
Bemærk: Gratis fragt og levering på 1-3 dage ved køb af denne gyngehest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *