Det er de færreste, der ikke er helt vilde med den fantastiske Kay Bojesen zebra, som blev skabt i 1935. Med mere end 80 års historie er der tale om et stykke historie, som har fundet vej til mange stuer over hele landet. Vi præsenterer dig i denne artikel for et pragteksemplar af en zebra, som fortsat bliver solgt i mange eksemplarer hver eneste dag.

Indhold

Smuk zebra fra Kay Bojesen

kay bojesen zebraPris: 599 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

I al almindelig er der intet specielt ved en zebra lavet af træ, men denne Kay Bojesen zebra formår at skille sig ud fra mængden. Der er tale om et eksotisk dyr med en lang og spændende historie bag sig.

Første eksotiske dyr fra Kay Bojesen

Noget af det der er helt specielt ved netop denne zebra er, at det er det første eksotiske dyr i rækken. Det er blot en af de mange dyre i den store familie, hvor bl.a. den kendte abe, søpapegøje og sangfugl er i blandt. Zebra er et dyr, de fleste elsker og holder af. Besøger man en zoologisk have, så vil det være et dyr, mange vil kigge efter. At der er tale om et populært dyrt har ligeledes haft indflydelse på den store popularitet omkring denne Kay Bojesen zebra.

Udskåret i træ og håndmalet

Denne zebra er først og fremmest blevet udskåret i træ i højeste kvalitet. Herefter er den blevet håndmalet i de karakteristiske farver – sort og hvid. Det er et faktum, at zebraen er et kendt og vellidt dyr over hele verden. Derfor er der blevet hentet inspiration til selve designet fra alle verdensdele.

Kay Bojesen zebra er for allezebra kay bojesen

Først og fremmest er det et trædyr, som er meget populær blandt samlere. Går man op i mode og design, så kan man næsten ikke komme uden om at eje denne smukke zebra. Dernæst er der rigtige mange unge såvel som ældre forbrugere, som bruger zebraen som pyntegenstand. Denne træfigur vil f.eks. kunne pynte i soveværelset, på børneværelset eller i badeværelsesvinduet.

Perfekt gave til begivenheder

Denne yndige Kay Bojesen zebra er populær at give i gave til diverse begivenheder. Mangler man en gave til sin ven, kæreste eller svigermor, så vil en træfigur fra Kay Bojesen være et sikkert valg. Zebraen vil næsten med garanti kunne bringe glæde hos modtageren. En træfigur som denne vil desuden kunne gå i arv i mange generationer. Såfremt du sørger for at opbevare den fornuftigt og rengører den skånsomt, så kan den holde i rigtig mange år. I modsætning til mange andre træfigurer, så vil denne træfigurs farver ikke falme de første mange år. Den ekstremt høje kvalitet og fantastiske historie vil altså opveje den høje pris mange gange.

Specifikationer

  • Højde: 14 cm.
  • Diameter: 3,5 cm.
  • Vægt: 0,4 kg.
OBS: Ønsker du at købe denne Kay Bojesen i julegave, så bør du være tidligt ude - Bestil altid i god tid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *