Leder du efter designelementer, som vil pynte i dit hjem, så kan du overveje en Lucie Kaas elefant. Vi har fået mulighed for at kigge lidt nærmere på Lucie Kaas og deres elefant. Vi kigger på elefanten i både gummitræ og røget eg. Derudover introducerer vi dig kort for den danske designvirksomhed, Lucie Kaas.

Indhold

Lucie Kaas elefant i gummitræ

lucie kaas elefantPris: 395 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

Her har vi så den søde Lucie Kaas elefant, som er fremstillet i gummitræ. Alene på valget af materiale formår producenten at skille sig ud med denne elefant. Det er ikke en hvilken som helst elefant. Der lægger nemlig en interessant historie bag elefanten, da den første gang blev designet i 1961. Harry Vedøe og Gunnar Flørning var mændene bag dette design, som i dag er over 50 år gammelt. Mange år siden – i år 2011/2012 blev elefanten på lykkelig vis relanceret.

Kærlig og betagende elefant

Uanset om man er barn eller voksen, så kan man næsten ikke stå for dette kære væsen. Harry og Gunnar lucie kaas elefant gummitræhar formået at skabe en elefant, som enhver vil blive forelsket i allerede ved første øjekast. Elefanten er Lucie Kaas’ absolutte mest populære træfigur.

Du kender nok allerede den populære Kay Bojesen elefant, men hverken design- eller materialemæssigt minder de to elefanter om hinanden. Der er her tale om en babyelefant, som du kan tage til dig og lade være en del af din familie.

Specifikationer

  • Højde: 11 cm.
  • Materiale: Gummitræ

Elefant i røget eg

lucie kaas elefant røget egPris: 395 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

Såfremt du ikke ønsker elefanten i gummitræ, kan du vælge at købe den i røget eg, som er denne udgave. Som du kan er det, det helt samme design, men den adskiller sig på materialevalget.

Da der er anvendt røget eg i stedet for gummitræ er det derfor også naturligt, at farven er en anelse mørkere. Valget står altså mellem en elefant i enten gummitræ eller røget eg.

Det er smag og behag, hvilket materiale man er til og heldigvis kan man finde begge varianter på nettet. Hos Livingshop.dk kan du forstørre billederne op, så du kan se farverne og detaljerne endnu tydeligt.

Specifikationer

Højde: 11 cm.

Materiale: Røget eg

Værd at vide om Lucie Kaas

Som vi indledte artiklen med, så er Luce Kaas en designvirksomhed, som er grundlagt og har base i Danmark. Direktøren hedder Esben Gravlev, og han startede i 2012 den virksomhed, som vi kender som Lucie Kaas. Direktøren var inspireret af historien fra de gamle klassikere, og han havde et inderligt ønske om at fortælle det videre til hele verden. I skrivende stund har Lucie Kaas kun været på markedet i 3 år, og de har allerede fået et stort gennembrud. Deres designprodukter bliver solgt i Danmark og mere end 30 andre lande fordelt over hele verden. Lucie Kaas har altså ikke designet elefanten, spurven, anden m.v., men har blot relanceret de mange træfigurer. Den omtalte Lucie Kaas elefant er i øjeblikket det produkt, der bliver solgt bedst fra producenten.

Kilde: http://luciekaas.com/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *