Vi byder hermed velkommen til den kære Kay Bojesen elefant, som blevet designet i 1953. For få år siden blev den relanceret sammen med bl.a. flodhesten og gravhunden, hvilket har været en stor succes. Vi kigger nærmere på den elefant af træ, som pynter i mange hyggelige hjem i hele landet.

Indhold

Den klassiske elefant fra Kay Bojesen

kay bojesen elefantPris: 995 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

Her du ser den klassiske og gamle elefant fra Kay Bojesen, som senere er blevet relanceret af Rosendahl. Elefanten er en vigtig figur inden for Kay Bojesens serie af træfigurer. Det er et trofast og nysgerrigt dyr, som går på eventyr med bjørnen og aben. Disse tre dyr udgør en uadskillelig trio, som enhver vil beundre.

Tillidsfuld elefant med et stort hjerte

Elefanten har et godmodigt blik og et åbent sind, som vækker tillid hos andre dyr. Det er et robust og en anelse klodset dyr, men samtidig har elefant en høj intelligens og bliver beundret af både mennesker og dyr.

Trofast ven gennem generationer

Med en Kay Bojesen elefant får du en trofast ven, som vil følge dig igennem tykt og tynd. Elefanten er et kay bojesen elefant tilbudsocialt dyr, som har det bedst sammen med andre dyr. I forhold til boligindretning vil det derfor være mest hensigtsmæssigt at placere elefanten sammen med andre dyr. Elefanten er ekstra sød med aben og bjørnen på ryggen, som du kan se på billedet til højre. Dog er det vigtigt at bemærke, at elefanten er et flokdyr, som derfor vil harmonere godt sammen med andre elefanter. Køber du flere elefanter, kan du altså skabe en lille familie.

Den dejlige elefant er et hit for børn og voksne i alle andre. Den er bl.a. oplagt at give i gave til barnedåb, fødselsdage, konfirmationer og andre vigtige mærkedage. Takket være den høje kvalitet i kraftig egetræ, så er det et træfigur, som har en lang levetid. Derfor kan den med fordel gå i arv, så de næste mange generationer også kan få glæde af den. Det er desuden en træfigur, som befinder sig i et prisleje, hvor de fleste kan være med. Den vejledende pris ligger på omkring 995 kr., som er den pris, du finder på nettet og i de fysiske butikker. Den trofaste Kay Bojesen elefant hitter især i juletiden, hvor efterspørgslen er ekstra stor. Sørg derfor at bestille i god tid, hvis du skal sikre dig et eksemplar.

Blandt de mest populære Kay Bojesen træfigurer

elefant fra Kay BojesenKigger man på de mest populære Kay Bojesen træfigurer, så er elefanten en af dem. I øjeblikket er det kun aben og sangfuglene, der kan prale af lige så høj efterspørgsel. Vi vurderer, at elefanten har opnået den store efterspørgsel, da den appellerer til store som små. Den vil pynte på børneværelset, men vil også kunne bruges som et designikon. På grund af den høje efterspørgsel er det derfor ikke unormalt, at den kan være udsolgt op til de største højtider (jul, konfirmation m.v.)

Specifikationer

  • Mål: 11,5 x 16,6 x 12,3 cm. (højde x bredde x dybde)
  • Materiale: Egetræ

Kay Bojesen elefant tilbud

Hvor finder jeg gode tilbud på elefanten? Det korte svar er, at det gør du ikke. Som udgangspunkt er det i hvert fald mere eller mindre umuligt at finde tilbud på den skønne elefant. Vi har besøgt over 15 forhandlere, og det er desværre ikke lykkedes os at finde et decideret tilbud. Vi kan dog kun anbefale, at du handler hos en forhandler med fri fragt – f.eks. Livingshop.dk

Kan jeg hækle min egen elefant?

Det er blevet meget moderne at eje sin egen elefant med inspiration fra Kay Bojesen. En simpel Google søgning vil vise, at der er rigtigt mange fine hækleopskrifter på den kære elefant. Elefanten er en af de mere komplicerede dyr at hækle, da man skal igennem mange trin. Dog er det ikke umuligt, hvis man er god til at hækle.

Du kan hækle din egen Kay Bojesen allerede i dag: Haekleopskrifter.dk – Hæklet elefant

Husk: Du må kun hækle elefanten til eget brug - Videresalg er IKKE lovligt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *