Du kender måske bedst Lucie Kaas for elefanten og katten, men producenten står også bag spurven. I denne artikel vil vi omtale den søde Lucie Kaas spurv, hvor vi fokuserer på forskellige størrelser, materialer, pris, historien bag og meget mere. Artiklen er henvendt til dig, som er nysgerrig på spurven og / eller overvejer at købe denne spurv fra Lucie Kaas. I de kommende afsnit vil du blive introduceret for de forskellige størrelser, som omfatter lille, mellem og stor.

Indhold

Lille, mellem og stor Lucie kaas spurv

Lucie Kaas spurvPris – lille: 295 kr.

Pris – mellem: 595 kr.

Pris – stor: 1295 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

Som du kan se i overstående prisoversigt, så findes spurven i 3 størrelser og dermed også 3 priser. Uanset hvilken størrelse du vælger, så får du en spurv i det akkurat samme design og materiale.

Den klassiske størrelse er den “lille” størrelse, men der er fortsat mange, der foretrækker spurven i mellem eller stor.

Spurv fra 1958

Denne Lucie Kaas spurv kom første gang til verden i 1958. Det er et design fra Gunnar Flørning kollektionen, som har fået stor succes. Gunnar Flørning var en anerkendt designer, som havde speciale i at kombinere træ og kunst. Mange år efter har Lucie Kaas valgt at relancere spurven, og det har fået mange danskere til at købe et eksemplar af træfiguren. Spurven er fremstillet i teak.

Glimrende til boligindretningen

spurv lucie kaasDenne spurv er udskåret i kastanjetræ, hvor man har anvendt godt gammeldags håndværk. Spurven er kendetegnet ved sit enkle og charmerende udtryk, som vil smelte enhvers hjerte. Spurven blev oprindeligt fremstillet i både lyst og mørkt træ.

Det er en træfigur, som vil fungere perfekt til boligindretningen. Den vil være glimrende til stuen, men kan naturligvis også bruges i vindueskarmen, skrivebordet eller noget helt tredje. Ydermere er det en perfekt gaveidé til en person, som har en svaghed for dansk design.

Størrelser

Som vi allerede har været kort inde på, kan du købe denne Lucie Kaas spurv i 3 forskellige størrelser. Den lille spurv har en højde på 8 cm., mens den mellem og store spurv måler henholdsvis 12 og 18 cm. i højden.

Specifikationer

  • Højde: 8 – 12 – 18 cm. (lille / mellem / stor)
  • Materiale: Egetræ eller kastanjetræ
  • Årgang: 1958

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *