Danmark er et af de lande i verden, hvor der bliver drukket allermest rødvin pr. borger. Skal vinen nydes med stil, så kan man med fordel drikke den fra et Rosendahl rødvinsglas. I dette blogindlæg omtaler vi de populære rødvinsglas, som mange danskere allerede har stående hjemme i deres porcelænskab.

rosendahl tilbud
Luxoliving.dk

Indhold

Smukke rødvinsglas fra Rosendahl

rosendahl rødvinsglasPris: 149,95 kr. (2 stk.)

Forhandler: iBob.dk

Efter en hård uge er det velfortjent at nyde en god flaske vin. Skal man sikre den bedst mulige nydelse, kan med fordel drikke af et pænt vinglas. Vi har efterhånden blogget om mange forskellige vinglas, men det er de færreste, der kan hamle op med disse Rosendahl rødvinsglas.

Pakke á 2 stk. eksklusive rødvinglas

Ønsker du at købe rødvinsglas – også kendt som bordeauxglas fra Rosendahl, så køber du dem i pakker á 2 stk. Ved bestilling kan du angive, hvor mange pakker du ønsker på baggrund af, hvor mange rødvinsglas du har behov for at have i dit hjem. Glasset udstråler eksklusivitet og elegante, hvilket vil være en succes, når der er gæster på besøg. Glassene har en rumkapacitet på 45 cl. Ligesom det gør sig gældende for den matchende vinkaraffel, så er disse glas fremstillet i blyfrit glas. Det er et flot og praktisk materiale, som er nemt at gøre rent i hånden eller i opvaskemaskinen.

Flot form og tidløst look

Disse rødvinsglas er tulipanformet, hvilket har været medvirkende til det særdeles stilfulde look. En andenrosendahl rødvinsglas grand chu fordel ved tulipanformen er, at glassene er egnet til mange forskellige vintyper. Sidst, men ikke mindst vil glasformen være med til at give vinen plads til at udvikle sig på smag og duft. Du får leveret Rosendahl rødvinsglas med et tidløst look og klassisk design. Rødvinsglasset er et vigtigt element, når der skal dækkes op til en god og hyggelig middag. Der er forskellig anretningsmuligheder – se f.eks. billedet til højre for at få inspiration. Disse Rosendahl rødvinsglas vil – med kun ganske få undtagelser – passe til alt slags stel.

Som du måske allerede har regnet ud, så er det Grand Chu, der er tale om. Det er en serie, som vi vil anbefale dig at kigge nærmere på, hvis du kan lide denne stil.

Takket være gode råmaterialer vil du modtage Rosendahl rødvinsglas, som du kan få glæde af i rigtig mange år. Selv efter mange ture i opvaskemaskinen vil glassene holde sig pæne og bevare en yndig glans.

Specifikationer

  • Mål: 22,8 x 9 cm. (højde x bredde)
  • Kapacitet: 45 cl.
  • Materiale: Blyfrit glas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *