Går du med overvejelser om at købe en Stelton kaffekande, så er du ikke den eneste. Efterspørgslen på kaffekander fra Stelton har været stødt stigende de seneste år. Men hvad i realiteten være så specielt ved en kaffekande? Vi forsøger at give dig svaret i dette blogindlæg. Det er vigtigt at bemærke, at kaffekanderne adskiller sig fra Stelton termokander og tekander. I denne artikel kigger vi nærmere på 2 udvalgte kander.

stelton tilbud
Luxoliving.dk

Indhold

Stelton AJ kaffekande – 1,5 liter

stelton kaffekandePris: 1899 kr.

Forhandler: iBob.dk

Først og fremmest har vi udvalgt modellen AJ, som er den dyreste, men samtidig mest populære topkande fra producenten. Det er en Stelton kaffekande, som er skabt i samarbejde med Arne Jacobsen.

Satinpoleret kande med dobbeltvægge

Det er ikke helt uden grund, at prisen er så høj som den er. Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at kvaliteten er usædvanlig god. Vi har at gøre med en kaffekande, som er fremstillet med satinpolerede dobbeltvægge. Dermed kan kaffen holde sig varm i længere tid, end du kan forvente af andre kaffekander. Takket være den høje kvalitet får du en kaffekande, som vil holde sig pæn i mange år.

Denne model stammer fra serien Cylinda-Line, hvor der er også indgår mange andre elegante produkter. Den udvalgte kaffekande har en kapacitet på 1,5 liter.

Størrelse:

  • Højde: 20 cm.
  • Bredde: 10 cm.

Stelton kaffekande Emma

Stelton Emma kaffekandePris: 559 kr. (Vejledende pris: 669,95 kr.)

Forhandler: iBob.dk

Her har vi fat i en væsentlig billigere Stelton kaffekande. Der er tale om modellen Emma, som de fleste Stelton-fans vil kende til. Den ligger i et prisleje, hvor alle og enhver kan være med. Der er naturligvis en kaffekande fra Emma-serien.

Kapacitet på 1,2 liter

Kaffekanden er en anelse mindre end Stelton AJ, men har ikke desto mindre en fin kapacitet. Denne kaffekande kan nemlig rumme 1,2 liter kaffe, hvilket vil være tilfredsstillende for de fleste. Det er en stilfuld kande i grå nuancer, som byder på den samme elegance som Steltons øvrige produkter. Der er samtidig blevet brugt nogle nogle innovative designelementer for at gøre kanden helt unik.

Gode råmaterialer og klik-låg

Der er flere gode grunde til, at denne kaffekande er blevet så populær som den er. Først og fremmest er kaffekande steltonden udført i højglanslakeret rustfrit stål, samtidig med at selve håndtaget er fremstillet i træ. Netop håndtaget i træ er et unikt element for denne kaffekande. Der er naturligvis anvendt PP-plast.

Man har desuden anvendt stålindsats, ligesom man har udstyret kanden med et praktisk klik-låg. Klik-låget er en vigtig detalje, da den gør kanden meget nem at håndtere. Derudover er det en fordel, at denne Stelton kaffekande byder på et simpelt og tidløst design. Den vil passe godt ind blandt det øvrige porcelæn og især sammen med andre produkter fra Stelton Emma-serien.

Tilbud – Spar 20 %

Selvom det er en populær kaffekande, så er den lige nu på tilbud til en god pris. Hos iBob.dk kan du spare 20 % på en fremragende kaffekande. Det er ikke muligt for os at se, hvor mange eksemplarer der er tilbage på lager. Dog forestiller vi os, at man skal være hurtig, hvis man skal have glæde af det gode tilbud.

Størrelse

  • Højde: 24,5 cm.
  • Diameter: 13 cm.

Læs også: Lysestager fra Stelton

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *